MENIU

Cum poți să te umpli de bani doar pentru că stai pe net? Compania asta pentru așa ceva plătește!

Majoritatea persoanelor care accesează website-uri o fac pentru că vor să se informeze sau să relaxeze, însă nu este un obicei productiv. Cum ar fi dacă acest obicei ar fi recompensat financiar? Creatorii unui browser au implementat o funcție prin care-i plătesc pe cei care le folosesc programul. Și tot ce trebuie să faci e să petreci cât mai mult timp pe net, ceea ce probabil faci deja. 

Este normal ca pe internet să vezi reclame. Este o metodă prin care publicațiile și site-urile pot să facă bani. Informația este gratuită, dar oamenii trebuie expuși la reclame. Drept urmare, este ceva normal ca utilizatorii de internet să blocheze reclamele cu programe de tip Ad-blocker.

Un browser le dă bani persoanelor care acceptă să vadă reclamele. Astfel, cei care aleg să participe la acestă inițiativă și aleg să nu stopeze reclamele afișate de site-urile pe care le vizitează primesc un procent din veniturile generate de reclame.

Cu browserul Brave poți să faci bani când pierzi timpul pe internet

Utilizatorii vor primi 70% din veniturile generate de reclame, iar plata se face prin monede virtuale numite BAT (Basic Attention Tokens). În viitor, BAT-urile ar putea fi schimbate și pentru bani tradiționali, dar deocamdată acest lucru nu este posibil.

Așa că aceste BAT se pot folosi pentru a cumpăra vouchere pentru restaurante sau camere de hotel sau le poți da publicațiilor pentru conținutul de calitate.

Conform dezvoltatorului, din ianuarie, de când a început să fie testat acest program, până în momentul lansării oficiale de acum, 40% dintre utilizatorii de desktop au ales să activeze acest program și să nu blocheze reclamele pentru a primi criptomonede. Restul de 60% folosesc în continuare browser-ul pentru opțiunile de blocare a reclamelor.

Utilizatorii vor vedea reclama, însă și vor beneficia de pe urma acestora.

Brave a fost creat de Brendan Eich, cofondator și fost CTO al Mozilla. Browserul este bazat pe Google Chrome și blochează scripturile de urmărire, dar și alte tehnologii care-ți urmăresc activitatea online.

Mai multe articole despre:
internet bani online