MENIU

Cum poți să-ți alegi finalul de la Game of Thrones mulțumită tehnologiei

Numele "Jon Snow", interzis pe platourile de filmare "Game of Thrones"

Dacă te numeri printre fanii deranjați de felul în care serialul s-a terminat, există pentru tine o unealtă care te lasă să alegi exact finalul care îți place. Scenariile au fost imaginate înainte ca ultimul episod să apară, dar acum că știi ce se întâmplă te poți juca cu "soarta" serialului. Din fericire, sunt mai multe opțiuni și poți chiar să experimentezi până se termină așa cum ai fi vrut.

Sezonul 8 din Game of Thrones a fost cel mai așteptat. În sfârșit, ultimul sezon a apărut pe ecrane după mai bine de un an și jumătate de la cel anterior. Totodată, ultimul episod din această serie s-a încheiat cu un deznodământ care pe mulți i-a nemulțumit.

Dacă am fi să ne luăm după timpul și efortul depus în producerea sezonului opt, am putea crede că acesta ar fi cel mai reușit de până acum. Ei bine, majoritatea internetului pare să creadă exact contrariul.

Imediat ce-au văzut finalul, fanii serialului s-au declarat în repetate rânduri deranjați de turnura evenimentelor în sezonul final din Game of Thrones. De asemenea, și finalul nesatisfăcător i-a nemulțumit pe cei mai mulți. Dar, din fericire, tehnologia te ajută să schimbi asta.

Dacă folosești acest chat digital, după ce alegi cum ai fi vrut ca personajele să procedeze, bot-ul îți oferă un posibil final pentru serial. Partea bună e că, dacă nu ești mulțumit, o poți lua de la capăt.

Spre deosebire de finalul real al Game of Thrones, unde finalul ales în realitate de scenariști va rămâne valabil. Totuși, indiferent dacă alegerile tale fac ca Daenerys, Jon sau oricare alt personaj să ajungă pe tron, finalul oficial va rămâne (din păcate?) același.

Și acum că Game of Thrones s-a terminat, probabil că aștepți cu sufletul la gură următorul show de mare succes. Deocamdată, HBO n-a comunicat nimic major care să înlocuiască seria.

Mai multe articole despre:
serial show chat HBO bot