MENIU

Cum organizezi o petrecere de Crăciun reușită? Top 5 sfaturi cu care nu vei da greș

Petrecere Crăciun/unsplash.com

Dacă vrei să organizezi o petrecere de Crăciun nu este suficient să chemi o mână de oameni acasă… cel puțin dacă îți dorești să fie una reușită. Iată de ce ai nevoie.

Cum organizezi o petrecere de Crăciun reușită?

Pentru început, pregătește câteva dintre mâncărurile tradiționale de Crăciun, singură sau cu ajutorul cuiva. O altă variantă ar fi să rogi fiecare invitat să aducă ceva. Nu uita nici de vinul fiert, ciocolata caldă sau alte băuturi calde delicioase!

Apoi, decorează-ți casa, dar și masa de Crăciun. Nu e nevoie să cheltui o avere pe decorațiunile specifice, le poți face și singură sau cu ajutorul prietenilor. Dacă nu știi cum să decorezi masa, aruncă un ochi peste acest articol, este plin de sfaturi utile.

De asemenea, există anumite mirosuri care ne duc mereu cu gândul la Crăciun, nu uita să le folosești! Este vorba, bineînțeles, de scorțișoară, portocale și mandarine, mere, cuișoare, mandarine etc. Ai grijă, totuși, să nu exagerezi.

Pregătește și un playlist cu muzică de sărbători, în care să incluzi atât melodii tradiționale românești, cât și internaționale. Nu e obligatoriu să pui doar colinde, însă muzica specială de sărbători nu poate lipsi!

Sub brad, așează câteva cadouri pentru invitații tăi. Nu le spune nimic de ele până la finalul serii, pentru a-i putea surprinde. Cel mai probabil vor crede că au doar rolul de decorațiuni, iar la plecare vor fi foarte încântați că le-ai dăruit ceva. Nu trebuie neapărat să cumperi ceva scump, poți pregăti un pachețel de dulciuri, de exemplu, gestul tău îi va impresiona.

Petrecere frumoasă!

Sursă text: Lyla.ro