MENIU

Cum deosebim tipurile de roșii din piață. Află care sunt cele mai delicioase!

Cum deosebim tipurile de roșii din piață. Află care sunt cele mai delicioase!

În această perioadă cu vreme fierbinte, mesele ușoare sunt un aliat de nădejde, dacă dorim să ne simțim atât sătui, cât și plini de energie. De la salate de diferite tipuri, ori sendvișuri în care înlocuim sosurile și prăjeala cu roșii și castraveți, este cel mai bine să avem o dietă naturală și răcoritoare, de-a lungul verii. Însă, cum știm ce fel de roșii să alegem?

Deja fiecare dintre noi putem resimți efectele caniculei, iar până și cei mai împătimiți fani ai verii trebuie să recunoască că temperaturile din ultima perioadă au fost unele excesive. Ei bine, în aceste condiții de căldură extremă, mesele ușoare și hidratarea suficientă sunt cei mai buni aliați pe care îi avem, dacă dorim să simțim atât sătui, cât și revitalizați și plini de voie bună. Fie că ne orientăm spre diferite salate, ori, de ce nu, înlocuim sosurile și prăjeala din sendvișuri cu roșii și castraveți, legumele și fructele vor fi de bază în alimentația noastră.

Însă, dacă vă întebați cum să recunoaștem diferitele tipuri de roșii, pentru a găsi varianta noastră preferată, ei bine, răspunsul este simplu! Potrivit informațiilor celor de la adevarul.ro, există semne clare prin care putem deosebi speciile de roșii, așa că puteți să vă bucurați de gustul perfect, de-a lungul verii!

Cum să deosebim roșiile între ele

Află alături de Click! metoda perfectă prin care vei putea recunoaște toate tipurile de roșii!

Siriana F1

Acest sortiment are o culoare roșie vibrantă, fructe rotunde, cât și o greutate de aproximativ 140-180 de grame. Este una dintre cele mai apetisante sortimente de roșie, iar culoarea intensă va atrage atenția imediat.

Inima de bou

Un sortiment resistent, mare, dulce și zemos. Ea ajunge la greutăți impresionante, chiar și de 700 de grame. Această roșie gigant este extrem de apreciată în rândul românilor.

Soiul 1600 de Buzău

Tot un soi românesc, acesta are fructe mai mari, cam de aproximativ 200 de grame. Roșiile din această specie sunt cărnoase și gustoase.

Sursă text: Click.ro