MENIU

Cum arată prima soție a lui CRBL cu care s-a însurat la 20 de ani

<p>CRBL</p>
sursa: VIVA

CRBL, pe numele din buletin Eduard Mihail Andreianu, a pășit prima dată în fața ofițerului de stare civilă în 1997. Atunci, Andreea, o femeie din orașul natal al artistului, i-a devenit soție.

Din păcate, mariajul lor nu a rezistat, iar după șapte ani de la cununia civilă, ei au semnat actele de divorț. Andreea, fosta soție a carismaticului cântăreț, este expert în relaţii publice; ea lucrează se ocupă de promovarea unui magazin de bijuterii din Pitești. În prezent, fosta soție a lui CRBL are un băiețel.

“Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi. Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul «viață noastră», ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: «viață mea» și «viață lui». Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărțit eram ceva mai adolescenți cu idei și dorințe infinit diferite”, a declarat Andreea în cadrul unui interviu, relatează VIVA!.

Mai multe articole despre:
soţie CRBL cum arata