MENIU

CREDEA că locuinţa e bântuită, a montat o cameră video! Ce a DESCOPERIT l-a ŞOCAT pe VIAŢĂ

Un barbat si-a montat o camera de luat vederi in bucatarie deoarece a crezut ca locuinta lui este bantuita de fantome, scrie kanald.ro, insa ce a surprins, l-a lasat fara GRAI!

Barbatul credea ca va descoperi o scena din Activitate paranormala, insa in loc de asta si-a vazut iubita de 28 de ani intretinand relatii sexuale cu fiul lui in varsta de 16 ani.

Cand tatal si-a confruntat iubita, aceast aa spus ca era vorba doar de simple tachinari. Insa fiul lui a recunoscut mai tarziu ca au facut sex de mai multe ori. Cei doi au chemat politia, iar femeia a fost arestata.

Procurorii au aflat ca povestea dura de cateva saptamani cand femeia s-a dus in camera baiatului pentur ca acesta sa ii explice cateva notiuni de soferie, apoi au inceput sa vorbeasca, sa rada , sa se sarute si sa ajunga sa faca sex. Tanara de 28 de ani l-a dus pe baiat la un hotel unde au avut relatii sexuale de mai multe ori. Nu stia ca a incalcat legea, deoarece in Australia este permis acest lucru doar peste 17 ani. Ea a recunoscut ca a avut relatii sexuale cu un minor.

Mai multe articole despre:
Australia