MENIU

Compatibilitate sexuală. Cu cine te potriveşti în pat, în funcţie de zodia ta

Descoperă în ce zodii sunt bărbaţii cu care eşti foarte compatibilă în pat, în funcţie de zodia ta.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Te potriveşti cel mai bine în plan sexual cu bărbatul din zodia balanţei. Între voi există acea conexiune şi senzualitate la care visezi. Şi cu nativii din leu şi săgetător, semne de foc ca şi tine, ai parte de nopţi fierbinţi de amor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Bărbatul din zodia scorpionului te fascinează pur şi simplu. Manifestă o atracţie ciudată asupra ta, care te determină să te dezlănţui în pat aşa cum nu ai mai făcut-o niciodată. Şi nativul din fecioară este pe aceeaşi lungime de undă cu tine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din zodia balanţei ştie cum să te facă să vibrezi de plăcere în pat. Aveţi aceleaşi gânduri şi vă completaţi perfect. Alături de nativul din săgetător, în schimb, îţi manifeşti creativitatea şi te dezlănţui total!

Rac

Te potriveşti cel mai bine în pat cu bărbatul din capricorn şi cel din zodia fecioarei. Ambii reuşesc să-ţi ofere clipe senzaţionale de plăcere, pentru că îşi doresc să-ţi facă ţie pe plac.

Leu (22 iulie – 22 august)

Bărbatul din zodia berbecului îţi oferă clipe pasionale, pe care nu le vei uita niciodată. Este un nativ din semn de foc, ca şi tine, ceea ce înseamnă că “acţiunea” în pat atinge cote înalte. Şi alături de nativii din vărsător sau scorpion ai parte de experienţe sexuale senzaţionale.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia taurului este ideal pentru tine, din punct de vedere sexual. Este foarte senzual, ceea ce tu iubeşti la nebunie. Doi dintre nativii din semne de apă, peşti şi rac, îţi sunt de asemenea compatibili în pat.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul din zodia berbecului este pasional şi îndrăzneţ, ceea ce îţi place la nebunie! Vă completaţi perfect. Alături de bărbatul din zodia gemeni îţi laşi imaginaţia să zburde şi încerci tot ce ţi-ai dorit vreodată în pat!
 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Simţi o atracţie specială faţă de nativul din zodia leului, iar asta te ajută să te dezlănţui complet în pat. Şi alături de bărbatul din zodia capricornului trăieşti momente erotice de neuitat.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru că sunt la fel de nonconformişti ca şi tine, nativii din gemeni şi berbec sunt partenerii sexuali ideali. Vă potriviţi perfect pentru că sunteţi dispuşi să încercaţi tot în materie de poziţii sau jocuri sexuale.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Te potriveşti perfect în pat cu nativii din rac şi scorpion. Primul este foarte emoţional şi tandru, iar al doilea este pasional şi îndrăzneţ, ceea ce te ajută să renunţi la inhibiţii şi reţineri.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti o persoană nonconformistă în pat, care vrea să încerce absolut orice. Iar pentru asta, ai nevoie de un bărbat născut tot în zodia vărsătorului. Şi nativul din leu reuşeşte să te satisfacă, pentru că este complet dezinhibat.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Un bărbat din zodia peşti ştie exact ce îţi place şi ce nu în pat. De aceea, vă potriviţi perfect din punct de vedere sexual. Şi bărbatul din zodia fecioarei este perfect pentru tine, oferindu-ţi tandreţea şi atenţia de care ai nevoie.
Mai multe articole despre:
cuplu horoscop sexual