MENIU

Coafuri simple: 6 tunsori ușor de întreținut iarna. Trebuie să le încerci și tu!

Coafuri simple: 6 tunsori ușor de întreținut iarna. Trebuie să le încerci și tu!

Iarna este un coșmar pentru păr: nici o șuviță nu mai stă cum trebuie, iar părul se tocește mai repede, se îngrașă de la pălării, căciuli, berete, și nici o coafură nu ține mai mult de câteva ore. Care sunt coafurile simple cel mai bine adaptate pentru iarnă.

Coafuri simple. 6 tunsori ușor de întreținut iarna. Iată câteva stiluri de păr, simple, care te vor ajuta să arăți bine chiar și iarna, cu un efort minim, doar să o alegi pe cea potrivită lungimii și texturii părului tău, precum și formei feței.
 
Coafuri simple pentru păr scurt și drept
 
E o tunsoare îngrijită și îți va da un aer profesionist, dar rafinat. Spune-i coafezei că vrei că în față părul să fie lung până la barbie, iar în spate un pic mai scurt. Că să ți-l aranjezi singură acasă, întoarce-l cu peria spre interior în timp ce îl usuci cu uscătorul.
 
Coafuri simple pentru păr lung și drept cu breton
 
O tunsoare care-ți încadrează față te va întineri. Cere-i coafezei să-ți facă un breton rotund, pe șuvițe pornite din creștet, mai lung în părți decât în față, în stilul purtat de Cher în anii '70. După ce-ți usuci părul și îl îndrepți bine cu peria, da-l și cu un ulei de par care-i va da o strălucire deosebită și îi va păstra formă.
 
Coafuri simple pentru păr scurt și ondulat
 
De o neglijență sic, această tunsoare da volum părului rar sau cu fir subțire. Cere-i coafezei o tunsoare tinerească, franjurată, dar nu foarte scurtă. Că să te coafezi singură, lasă părul să se usuce natural, apoi da-i formă simpatică, ciufulită, cu spumă cu fixare puternică.
 
Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro