MENIU

Clipul "bizar" publicat de noii proprietari ai casei lui Oscar Pistorius. "Vom invita oameni aici"

Noii proprietari ai casei în care Oscar Pistorius a locuit împreună cu iubita lui, Reeva Steenkamp au publicat pe Internet un filmuleţ ciudat, în care fac un tur virtual al locuinţei.

În clipul de prezentare a luxosului imobil Pretoria, Africa de Sud, David Scott şi Kasigo Mokoapte spun că vor decora camerele "în onoarea a ceea ce s-a petrecut" acolo.

În plus, atunci când intră în baia în care Reeva  a fost împuşcată mortal de Pistorius, unul dintre cei doi îşi exprimă regretul pentru situaţia dramatică prin care au fost nevoiţi să treacă părinţii tinerei.

"Vom decora casa în onoarea a ceea ce s-a petrecut aici. Apoi vom invita oameni aici", spune Scott în faţa camerei de filmat. "Cu siguranţă, aceasta este o casă a unui petrecăreţ. Oscar a cumpărat casa asta pentru a se distra. Fetele frumoase se pot invita singure", adaugă bărbatul.

Imaginile au fost catalogate de mulţi internauţi drept "bizare", având în vedere tragedia care a avut loc în resprectiva casă, scrie The Independent. În urmă cu aproape trei ani, atletul paralimpic Oscar Pistorius şi-a împuşcat mortal iubita, modelul Reeva Steenkamp.

Sportivul a fost condamnat, la 21 octombrie 2014, la cinci ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de omor din culpă.

Pistorius şi-a vândut casa din Pretoria anul recut, pentru circa 250.000 de lire.