MENIU

Clauze cu sume colosale! Vedetele emisiunii "Sunt celebru, scoate-mă de aici" sunt obligate să tacă

Au trecut 16 zile de când formatul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" a poposit şi în România, iar controversele continuă să apara.

Conform surselor "ring", celebrităţile implicate în proiect nu au voie să vorbească în presă despre experienţa acumulată în tabără, întrucât în contract există o clauză de confidenţialitate pe care, dacă ar încălca-o, ar trebui să restituie ProTV-ului mult mai mult decât au primit.

Andreea Moldovan, Alina Plugaru, Gina Pistol, Ruby, Elena Lasconi, Elena Merişoreanu, Luminiţa Nicolescu, Pacha Man, Dorian Popa, Gabi Jugaru, Mihai Trăistariu, Vladimir Drăghia, Cătălin Moroşanu sunt vedetele care au intrat în cursa pentru titlul de regele/regina junglei. Întrucât ProTV a mizat foarte mult pe această emisiune, în contractul pe care vedetele l-au semnat au fost incluse o mulţime de reguli, printre care şi cea de confidenţialitate.

Cum postul are în grilă o emisiune tabloidă, iar lupta pentru audienţă este mare, prin contractul semnat, vedetele sunt obligate să meargă "La Măruţă" şi să povestească experienţa din jungla africană. Timp de o lună de zile, celebrităţile nu au voie să comunice cu nimeni din mass-media, excepţie făcând interviurile realizate prin intermediul PR-ului Pro.

Aşadar, dacă vreo celebritate încalcă această clauză, este nevoită să scoată din buzunar 100.000 de euro. S-au întors în ţară bolnavi Cu toate că cei mai mulţi telespectatori au pus la îndoială condiţiile din junglă, se pare că, la întoarcerea în ţară, vedetele au fost cam… bulversate. Gabi Jugaru a povestit că nu a vrut să câştige acest concurs, ci doar să îşi testeze limitele. Astfel, acesta a mărturisit că ar fi vrut să reziste mai mult în concurs, dar sănătatea i-a dat bătăi de cap, iar medicul din junglă trata totul cu paracetamol. Şi Elena Merişoreanu şi-a rugat fanii să o trimită acasă deoarece problemele de la picior nu i-ar fi permis să continue.

Se pare că Mihai Trăistariu a fost cel mai depăşit de situaţie. A cerut să plece acasă deoarece s-a îmbolnăvit, plus că nu mai suporta condiţiile junglei. Dovadă că şocul a fost destul de puternic stă postarea acestuia pe contul de socializare, luni seara, a unei poze în care făcea autostopul deoarece a uitat să facă plinul la maşină. "Mă urmăreşte ghinionul pe Autostrada Soarelui. Cu gândul la maimuţele din junglă, am uitat să pun benzină", a explicat Trăistariu în dreptul pozei.

"Am mers acolo să văd ce a mai rămas din mine, după 30 de ani de la efectuarea stagiului militar. Am vrut să-mi văd limitele.", GABI JUGARU

"Nu îmi e frică de crocodili, nici de şerpi sau de alte gângănii... Îmi e frică de oameni, că ei sunt mai veninoşi.", ELENA MERIŞOREANU

Sursa: ziarulring.ro

Mai multe articole despre:
null