MENIU

Cine va conduce lumea în următorii ani - Mesaje neașteptate când ai copiii de cristal, curcubeu și indigo

Cine va conduce lumea în următorii ani - Mesaje neașteptate când ai copiii de cristal, curcubeu și indigo

Copiii tăi sunt copiii cei noi care vor conduce lumea! Tot ce trebuie să știi despre copiii indigo, curcubeu și de cristal.

Copiii Curcubeu sunt întruchiparea divinitățîi noastre, exemplul potențialului nostru divin. Copiii Curcubeu n-au mai fost niciodată pe această planetă și apar lângă Copiii de Cristal. Acești copii n-au teamă de nimeni și de nimic și vin cu scopul unic de a dărui, pentru că au atins deja un nivel spiritual înalt.
 
Pe copiii de Cristal îi remarci imediat.
Au ochii mari și vezi înțelepciunea dincolo de ochii lor. Ochii Copiilor de Cristal de hipnotizează într-o secundă. "Prinși" în ochii lor realizezi că îți pot citi imediat sufletul. Acești copii sunt mulți. Îi vezi la orice pas. Sunt veseli, încântători, iertatori. Această generație de copii, de 0-7 ani, este – la rândul sau – unică și îndreaptă umanitatea acolo unde ar trebui să fie – pe drumul cel bun.
 
Copiii Indigo sunt născuți după anii '70.
Au câteva caracteristici comune cu Copiii de Cristal, sensibili și au un scop precis în viață. Diferența este la temperament. Copiii Indigo au spirit războinic, menirea lor este să dărâme vechile credințe care nu mai sunt de folos. Ei vor dărâma guverne, sisteme educaționale și legale care nu au integritate.
 
DIFERENȚELE dintre copiii Indigo, de Cristal și Curcubeu
 
Adulții care se opun schimbărilor nu-i vor înțelege pe Copiii Indigo care pot primi diverse diagnostice (ADD, ADHD). Multe dintre aceste probleme sunt tratate cu medicamente, iar Copiii Indigo își pierd astfel sensibilitățile, darurile spirituale și energia războinică.
În schimb, Copiii de Cristal sunt puțin mai docili decât Copiii Indigo, deși și la ei pot apărea crize emoționale, din când în când. Copiii de Cristal sunt generația care beneficiază de pe urma "deschizătorilor de drumuri".
Copiii Indigo sunt în față cu macetele, tăind și doborând tot ce nu are integritate.
Îi urmează Copiii de Cristal care vin să "facă curat" pentru o lume mai sigură.
Apoi apar neînfricații Copiii Curcubeu, suflete pure și generoase care reușesc să împlinească nevoile tuturor.
 Culorile “Indigo”, “Cristal” și “Curcubeu” sunt date acestor trei generații pentru că ele descriu în mod precis culorile aurei lor și modelele energetice. Copiii Indigo au mult albastru indigo în aura lor. Această este culoarea celui de-al treilea ochi, care este un centru energetic în interiorul capului, localizat între sprâncene. Această chakra reglează abilitatea clarviziunii, abilitatea de a vedea energii, spririte și de a avea viziuni.
Copiii de Cristal au aura opalescență, cu frumoase reflexe multicolore. Această generație este fascinată de cristale și pietre.
 
Copiii Curcubeu radiază de energie, energie curcubeu din care toți ne-am născut. Ei vor aduce echilibru și sănătate.
Copiii Indigo simt imediat minciună, nedreptata, așa cum câinii pot miroși frică. Ei știu imediat când minți, când li se vorbește de sus și când sunt manipulați. Și cum scopul lor este să “ardă” tot ce nu este integru, “detectoarelor” lor interioare de minciuni sunt tot timpul în funcțiune. Acest tip de atitudine este foarte amenințător pentru unii, mai ales la școală sau la locul de muncă. Ei nu pot disimula și spun exact ceea ce simt.
 
Și Copiii de Cristal sunt greșit înțeleși. Ei au puteri telepatice și pot vorbi mai târziu decât media. În lumea nouă ne vom baza cu toții mai mult pe puterea gândurilor și sentimentelor decât pe cuvinte. Comunicarea va fi mult mai rapidă, mai directă și mai onestă pentru că va fi comunicare “minte-minte”. Interesul pentru paranormal a crescut semnificativ, de aici și o dezvoltare în direcția aparițiilor de cărți, show-uri TV și filme.
 
Sunt părinți Indigo care au Copii de Cristal cu care se pot înțelege foarte bine la nivel telepatic chiar dacă cei mici (de 3-4 ani) nu pot vorbi.
Problema intervine când Copiii de Cristal sunt judecați din punct de vedere medical și foarte mulți sunt diagnosticați cu autism. 
Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro.