MENIU

Cine este violoncelistul care i-a cântat șefei ICR Londra? Sex symbol cu arcuș - GALERIE FOTO

Controversele stârnite de concertul de muzică organizat de către șefa ICR Londra, Catinca Nistor, l-a adus în prim-plan pe violoncelistul Andrei Cavassi. Muzicianul cu o cariera internațională solidă este, în același timp, și un adevărat sex symbol, lucru confirmat de apariții în publicații cunoscute de modă și glamour.

Andrei Cavassi susține că se trage dintr-o familie cu strămoși români, greci, italieni și maghiari și reprezintă a 4-a generație de muzicieni.



Și-a început studiile muzicale în București, iar apoi s-a perfecționat la Zurich, Hamburg și Luxemburg. De-a lungul anilor, a apărut în spectacole pe mari scene ale lumii, dar este extrem de popular în Japonia, țară în care s-a și mutat, din 2010. A colaborat la spectacolul muzical organizat pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo dar și la alte numeroase evenimente culturale.

Pe de altă parte, succesul lui Andrei nu poate fi disociat de aspectul său fizic. Datorită look-ului său, a fost ambasador al casei Dior, dar a fost desemnat și cel mai bine îmbrăcat bărbat la Elle Style Awards 2018, potrivit datelor de pe propriul său site.

De altfel, fotografiile postate chiar pe pagina de socializare a artistului dovedesc faptul că se bucură de mare succes în rândul publicului feminin.

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
icr londra manele violoncelist andre cavassi