MENIU

Cine este sora Denisei de la «Bravo, ai stil!»

S-a făcut mare tam-tam pe tema subiectului surorii Denisei, concurentă la «Bravo, ai stil!», dar nu multă lume știe cine este această îndelung discutată soră. 

Ea este nimeni alta decât modelul Raluca Potecaru, un nume cunoscut în showbiz-ul de acum câțiva ani, care, însă, a ales să facă o schimbare bruscă în viață și să lase mondenitățile pentru viața de familie.

Este mamă, soție și femeie de afaceri, căci are un business în domeniul vestimentar. Nu pare a duce grija zilei de mâine dacă am fi să ne luăm după imaginile de pe rețelele sociale și după hainele pe care le are din dulap, unele din ele făcute “celebre” de sora ei mai mică.

Raluca se dădea drept “ultima virgină din showbiz” și s-a spus despre ea că a avut relații cu fotbalistul Cristi Tănase și cu Don Juanul Codin Maticiuc. A fost asistenta lui Adrian Artene și a Ilincăi Vandici la emisiunea “Cancan Tv”. I-a atras atenția cu frumusețea ei chiar și lui Cătălin Botezatu și nu se temea să apară în desuuri în diverse ședințe foto sau pe podiumul de prezentare.

Coincidența este că Ilinca Vandici, prezentatoarea de la “Bravo, ai stil!”, este cea alături de care Raluca a lucrat în show-ul în care era asistentă. Ilinca este cea care o invită, zi de zi, pe Denisa la defilare în competiția în care se dă lupta stilurilor vestimentare.

Mai multe articole despre:
Denisa Bravo ai stil Raluca Potecaru