MENIU

Cerere în căsătorie spectaculoasă. A construit o bibliotecă, apoi a făcut ceva incredibil!

Un tânăr din Norvegia a plănuit o cerere în căsătorie absolut inedită pentru iubita lui. Totul a fost filmat, iar imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

Totul începe cu o simplă bilbiotecă, pe care Øyvind Berntsen a construit-o în urmă cu mai mult timp în apartamentul în care tocmai se mutase cu iubita lui, Nadia Kristiansen Tokerud.

"Când am intrat în sufragerie, am privit peretele gol şi am spus 'aici ar trebui să fie o bibliotecă. Şi o scară pentru ea'", a povestit Nadia pe blogul personal.

Zis şi făcut! După câteva săptămâni de muncă, tânărul a reuşit să construiască biblioteca, ba chiar i-a adăugat o "notă personală". Mai exact, i-a adăugat LED-uri pe fiecare raft, apoi a scris un program special, astfel încât, odată conectate, să dea impresia unui imens ecran pe care să se poată juca celebrele jocuri "Tetris" şi "Snake".

Extrem de impresionată de ideea lui Øyvind, iubita acestuia a filmat totul şi a publicat imaginile pe reţelele de socializare, unde au devenit extrem de populare. Planul norvegianului nu s-a oprit însă, aici. Recent, când Nadia a venit acasă a avut parte de încă o surpriza, una de-a dreptul incredibilă de data aceasta: după câteva "jocuri pe bilbiotecă", luminile au creat conturul unui inel. În clipa următoare, bărbatul s-a apropiat şi şi-a cerut iubita în căsătorie cu un inel real, ascuns pe unul dintre rafturi.

"Inima mi s-a oprit. Iar acolo era o cutie. Cu un inel în ea. Cu o piatră albastră... Am spus da!", a povestit tânăra.

Clipul care surprinde întreaga cerere în căsătorie a fost publicat şi pe YouTube, unde a adunat peste 8.300 de vizualizări.