MENIU

Cele mai zgârcite 3 zodii: nu ți-ar da nici măcar un capăt de ață

Conform astrologilor, casa a doua din harta natală a unei persoane indică cum stă cu bogăția, dar și cât de generoasă ar putea fi. Casa a doua este asociată cu valorile și posesiunile. Însă este bine să rețineți că generozitatea sau zgârcenia sunt o alegere, așa că, indiferent de predispozițiile astrologice, puteți mereu să schimbați un comportament avar. Există unele zodii care nu ți-ar da nici măcar un capăt de ață.

Capricorn

Capricornii vor economisi tot ce este posibil pentru a-și permite un anumit lucru pe care îl doresc, chiar dacă asta le poate lua ani de zile ca să ajungă acolo. Capricornilor le place să își planifice viitorul prin economii strategice. Aceștia sunt primii care vor recunoaște că sunt economi și uneori linia dintre a fi econom sau zgârcit poate fi destul de fină. Nu suportă să meargă la risc și mereu sunt conștienți de costuri, așa că preferă mereu ca altcineva să suporte consecințele în locul lor. Dacă îi vei cere un împrumut unui Capricorn, acesta ți-ar cere să plătești dobânda înainte de a-ți ține o lecție despre importanța economisirii banilor.

Taur

Taurul este foarte muncitor, așa că îi place să fie plătit bine, iar cu cât are mai mult, cu atât este mai strângător. Sunt genul de oameni care nu uită nicio datorie, oricât de mică ar fi, așa că e bine să nu rămâneți datori unui taur, asta dacă nu vreți să afle toată lumea. Dacă mergi cu ei la restaurant, vor comanda cel mai ieftin fel de mâncare sau vor comanda cel mai scump fel și se vor asigura că vei plăti pentru el. La fel ca Gemenii, Taurilor le place să fie tratați bine și le place să se răsfețe. Taurul este cunoscut pentru bunătatea a și pot fi persoane foarte bune, dar pentru a fi generoși trebui să le fi intrat la inimă! 

Fecioară 

Fecioarele sunt zgârcite, dar nu vor recunoaște niciodată asta! Într-adevăr, sunt genul de oameni economi, modești și au tendința de a evita cheltuielile inutile. Ei știu întotdeauna exact ce se întâmplă în contul lor bancar și numără fiecare bănuț cheltuit. Fecioarele verifică în mod constant chitanțele și nu se pot abține din a critica modul de gestionare al banilor al altor persoane. 

Mai multe articole despre:
horoscop bani horoscop financiar