MENIU

Cele mai sigure 10 plaje din Europa în vreme de pandemie

Cele mai sigure 10 plaje din Europa în vreme de pandemie

Întrebările anului 2020 sunt dacă vom putea călători și mai ales când și cum putem face asta în condiții de siguranță.

Iată care ar putea fi cele mai sigure plaje pentru această vară. Selecția se bazează pe diverse criterii, cum ar fi raportul scăzut de infecții cu coronavirus (de la 10 la 600 de ori mai puține cazuri), dimensiunea plajelor și numărul de metri pătrați disponibili pe plajă pentru fiecare persoană. Aceste plaje au fost selectate și datorită ofertei mari de vile private, apartamente turistice, hoteluri mici sau mijlocii.

De asemenea, ele sunt localizate în apropierea spitalelor care nu au suferit supraaglomerație în timpul crizei sanitare. Din Grecia și Portugalia, până în Lituania și Polonia, lista include cele mai lungi plaje, unele de peste 100 de kilometri, unde „chiar și în vârful sezonului estival, păstrarea distanței nu va fi o problemă, pentru vacanțe sigure.”

Plaja Monolithi (Grecia)

Plaja principală din Preveza are 22 de kilometri lungime și până la 80 de metri lățime. Această plajă este cea mai lungă din Europa. Hotelurile și magazinele din Preveza se redeschid începând cu 1 iulie. Nu se solicită carantină.

Citește continuarea pe tabuhighlife.ro.

Mai multe articole despre:
vacanta coronavirus plaja grecia