MENIU

Cele mai detestate 3 zodii. Nu-și mai stăpânesc latura negativă, e greu să fii în preajma lor. Horoscopul singurătății

Este firesc, cu toții avem părți bune și părți rele. Câteva dintre cele 12 zodii recunoscute de astrologie sunt periculos de rele, atunci când nu-și mai stăpânesc latura negativă.

Pe locul 3 se află carismaticul Leu

Cine s-ar fi gândit că această zodie solară se află în top? Asta se întâmplă fiindcă Leul obișnuiește să exagereze cu tot. Semn tipic de foc, adoră scena principală și face tot ce poate ca să rămână mereu pe ea. Atitudinea Leului îl face să-i strivească uneori pe ceilalți și devine de nesuportat. Este competitiv până la epuizare. 

Siguranța sa de sine pare adesea forțată, de aceea anumite persoane îl cataloghează fals. Nu au încredere în mândrul Leu sau nu au chef să se lupte cu aroganța lui.

Pe locul 2 se află Fecioara

Este atât de critică, încât te face să-ți iei câmpii. Tot timpul are ceva de obiectat, de îmbunătățit, de reproșat. Te privește de sus, de parcă ai fi o insectă pe care alege să nu o calce. Comportamentul său arogant este adesea insuportabil, așadar nimeni nu se miră că a ajuns pe un loc fruntaș în topul zodiilor detestate.

Este dominată de mândrie, snobism, nu are încredere în oameni, te supune la probe, nu lasă pe nimeni să treacă de scutul pe care și l-a ridicat în jurul său. Este foarte dificil să te împrietenești cu o Fecioară și s-o vezi relaxată și sinceră, adică ingredientele unei prietenii tipice.

Pe locul 1 se află un semn dual: enigmaticii Gemeni

În topul preferințelor astrologice, se pare că aceștia se situează pe ultimul loc. Sunt un semn de aer fascinant, care combină turbulent două personalități, două extreme, nu știi când cu cine ai de-a face. De-asta este și greu. De cele mai multe ori, intri în impas cu această zodie supusă capriciilor personale. Este zodia cea mai imprevizibilă, lângă Gemeni te simți ca și cum ar trebui să calci pe coji de nuci. Caracterul său este instabil, capricios, scrie adevarul.ro. Nu te poți baza pe el, nu poți avea încredere în el, nu poți avea așteptări din partea lui. În schimb, e bun la petreceri, te poți distra minunat lângă un Geamăn. Ideea este să nu intri cu el în chestii prea profunde, iar dacă o faci, ajustează-ți așteptările și asigură-te că zodia ta are ceva compatibilități cu Gemenii, altfel e de rău. Între cei necompatibili apar adevărate războaie, ranchiune și polițe ce așteaptă să fie plătite.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii rele