MENIU

Cele mai bune și apreciate parfumuri pentru bărbați din 2023 (P)

Există o mare varietate de parfumuri pentru bărbați, care sunt în tendințele modei din acest an. Dacă te întrebi ce arome le plac bărbaților, cu siguranță nu sunt acele acorduri proaspete, fine, cu note floral-fructate și orientale.

Bărbății vor să pară puternici și de aceea aleg parfumuri cu note de condimente și plante picante, cu arome lemnoase și note florale mai intense.

În acest an, parfumierii au venit cu produse noi, dar au făcut și o listă cu cele mai bune parfumuri din 2023 ce includ:

  • Blu Atlas Atlantis
  • Jo Malone’s Basil and Neroli
  • Green Irish Tweed by Creed
  • Mäurer and Wirtz 4711
  • Versace Pour Homme și altele.

Bărbați adoră parfumurile cu miros proaspăt de citrice și arome puternice și rafinate. Astfel de produse sunt perfecte pentru oamenii încrezători și de succes, care fac sport și au o stare de spirit excelentă. Cele mai apreciate în acest an sunt aromele de grapefruit, mandarină și portocale.

În ceea ce privește parfumurile de mașină, aromele de citrice ocupă de asemenea primul lor. Acestea sunt răcoritoare, plăcute și creează o atmosferă plină de viață în jur.

În ceea ce privește parfumul ideal de ocazie, acesta ar putea avea note intense, lemnoase, florale, de chihlimbar, destul de ispititoare și persistente. Bărbații care au o latură aventuroasă, care sunt îndrăzneți și cuceritori aleg un parfum cum este cel Blu Atlas Atlantis care are note de bergamotă, coacăze negre, lămâie, salvie, lavandă, caise, iris, violetă, lichen, mosc și piersici.

La fel de apreciate sunt și parfumurile cu miros de oud, care te învăluie într-o aură de mister și te fac un bărbat mult mai seducător. Acest ingredient oud este prețuit mult în lumea parfumeriei și este destul de costisitor, este chiar mai scump decât aurul. Sunt mai multe soiuri de copaci ce produc rășina din care este extras ingredientul oud, unele pot avea și 100 de ani.

Mirosul de oud este deosebit și apreciat încă din Antichitate. El era folosit alături de tămâie în anumite evenimente religioase. Acest ingredient este utilizat la parfumurile arăbești care sunt pentru bărbați, pentru femei sau la produsele unisex. Oud-ul apare în parfumurile arăbești originale și are un miros unic, foarte plăcut.

Bărbații care aleg astfel de parfumuri de lux vor să pară mai puternici, dar în același timp destul de reținuți și misterioși, să analizeze în tăcere și să-și ascundă caracterul aventurier. Ei par să trăiască într-o lume a lor, pentru că se lasă descoperiți cu greu.

Și parfumurile unisex sunt în trend, cum este CK One de la Calvin Klein cu arome de citrice, portocale, bergamotă, papaya, ananas, cardamom, iasomie, lăcrămioare, trandafir, violetă, frezie, iris și nucșoară. Bărbații moderni preferă parfumurile aromatice picante cu note de piper, cu acorduri de chihlimbar, nucșoară, elemi și condimente.

 

În general, bărbații apreciază anumite note de parfum care sunt considerate mai dure și masculine. Dintre aceste fac parte:

  • Parfumurile cu note picante de piper roz, nucșoară, scorțișoară și cardamom, în combinație cu notele de citrice și acordurile lemnoase
  • Parfumurile cu note calde, de lemn de santal, lemn de pin, cedru sau vetiver
  • Parfumurile cu note orientale dulci și amare, de tămâie, vanilie și mosc
  • Parfumurile cu miros de citrice, cu note de mandarină, ananas, lămâie, lime.  

Bărbații care se consideră cu adevărat cuceritori folosesc un parfum oriental lemnos cu note picante Hugo Boss The Scent care îi face imposibil de uitat. Acest parfum are o aromă intensă de bergamotă, ghimbir, mandarină, lavandă, manina, piele și tonuri lemnoase.

Un alt parfum de brand foarte apreciat de bărbați este Bentley For Men Intense care este picant și sexy, are note de tămâie, piper negru, nucșoară, cedru, galeopsis ladanum, patchouli și lemn de santal. Acest parfum scump miroase superb și este de zi, seară și noapte.

 

Mai multe articole despre:
parfumuri parfumuri barbati