MENIU

Cele mai bune reduceri ale acestei perioade. Se poate plăti în 20 de rate fără dobândă

Am adunat cele mai bune reduceri ale acestei săptămâni de la eMAG. prețurile ajung la reduceri de până la 50% și pot fi plătite în 20 de rate fără dobândă.

Lista cu cele mai bune reduceri de săptămâna asta de la eMAG o puteți consulta AICI.

De la eMAG puteți cumpăra produse pe care să le achitați într-un sistem foarte avantajos de rate, până la 20 de rate, fără niciun fel de dobândă. Sunt eligibili pentru creditare salariații, pensionarii sau cei cu contracte PFA. Sunt necesare documente ce confirmă venitul lunar și poți aplica online.

Vezi AICI toate amănuntele despre sistemul de creditare fără dobândă.

În continuare aveți o listă cu cele mai bune promoții ale săptâmânii de la eMAG, reduceri de până la 50% la telefoane, tablete, laptopuri sau televizoare pe care le puteți achiziționa în 20 de rate fără dobândă.

Cele mai bune reduceri de la eMAG - telefon Allview A4 You

Telefonul Allview de la eMAG este la o reducere de 23% din preț și are un preț foarte accesibil. În plus, telefonul suportă două cartele SIM în același timp.

Telefonul Allview A4 You are o cameră foto principală de 3.2 Mp și una secundară de 0.3Mp. Memoria internă este de 4GB și se poate adăuga un card microSD de până la 32 GB. Display-ul este de tip TFT LCD cu o rezoluție de 320x480.

Prețul telefonului este disponibil AICI.

Cele mai bune reduceri de la eMAG - telefon Allview X2 Soul

Un alt telefon de la Allview, ceva mai performant dar cu o reducere de preț de 15% este X2 Soul. Telefonul este unul dintre cele mai puternice smartphone-uri, este foarte subțire având doar 5,5 mm, are o cameră foto foarte performantă de 13 Mp, dar și una secundară perfectă pentru selfie-uri de 5 Mp.

În plus, telefonul folosește Android 4.4 și are o diagonală de 5 inch. Acest telefon poate fi luat în 20 de rate cu dobândă 0%.

Prețul telefonului îl găsiți AICI.

Puteți aplica online pentru 20 rate fără dobândă la acest telefon AICI.

Cele mai bune reduceri de la eMAG - iPhone 6 Plus

O reducere de 16% doar la eMAG pentru iPhone 6 Plus în această săptămână. Telefonul nu mai are nevoie de nicio prezentare, este extrem de popular și foarte performant: ecran Retina HD, grosime de doar 7,1 mm, rezoluție de 1920x1080p și un display de 5,5 inch.

Telefonul are o cameră principală de 8Mp și una secundară de 1,2 și cântărește doar 172g. În plus, telefonul poate fi cumpărat în 20 de rate fără dobândă.

Prețul telefonului îl găsiți AICI.

Puteți aplica AICI online pentru a cumpăra telefonul în 20 de rate fără dobândă.

Cele mai bune reduceri de la eMAG - Tableta Smasung Galaxy Tab 3 Lite

Această tabletă de la eMAG beneficiază de o reducere de 10% din preț. Galaxy Tab 3 este una dintre cele mai bune tablete de la Samsung, având un procesor Dual Core de 1,2 Ghz și un display de 7 inch.

Memoria tabletei este de 1GB DDR2 și memoria internă are 8GB. Se poate conecta la internet prin intermediul Wi-fi și folosește sistemul de operare Android 4.2. În plus, această tabletă poate fi luată în rate cu dobândă 0.

Găsiți prețul tabletei AICI.

Aplicați online AICI pentru rate fără dobândă la această tabletă.

Cele mai bune reduceri la eMAG - Tableta LG G Pad 7

O altă tabletă cu reducere 9% din preț dar și cu posibilitate de rate fără dobândă de la eMAG este LG G PAD 7. Tableta este dotată cu Wi-Fi, Bluetooth, GPS și folosește sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Tableta e dotată cu un procesor puternic Cortex A7 Quad-Core de 1.2 GHz. Display-ul tabletei este de 7 inch și folosește tehnologia IPS. În plus, tableta are o memorie de 1GB și memorie internă de 8GB.

Prețul tabletei este disponibil AICI.

Puteți aplica la rate fără dobândă pentru această tabletă AICI.

Cele mai bune reduceri la eMAG - Laptop Lenovo IdeaPad G50-45

O reducere de 18% la eMAG are laptopul Lenovo IdeaPad care e dotat cu un procesor AMD E1-6010 Dual-Core cu o frecvență de 1,35 Ghz. Display-ul laptopului are o diagonală de 15,6 inch și memoria internă este de 250 Gb.

În plus, laptopul vine dotat cu renumita tastatură AccuType care are taste ergonomice izolate ce permit o tastare fluidă. Puteți cumpăra acest laptop în rate fără dobândă.

Prețul laptopului este disponibil AICI.

Puteți aplica online la rate fără dobândă AICI pentru acest laptop.

Cele mai bune reduceri la eMAG - Laptop Toshiba Satellite L50

Un laptop foarte performant de la eMAG care are o reducere de 17% din preț este Toshiba Satelite. Laptopul are un procesor din familia Intel Core, i3. Frecvența procesorului e de 1.7 Ghz, iar diagonala display-ului este de 15,6 inch.

HDD-ul laptopului este de 500 Gb și poate fi conectat la un televizor HD prin HDMI. În plus, puteți achiziționa laptopul în rate fără dobândă.

Prețul acestui laptop îl găsiți AICI.

http://www.emag.ro/laptop-toshiba-satellite-l50-b-2cp-cu-procesor-intelr-coretm-i3-4005u-1-70ghz-haswelltm-15-6-4gb-500gb-amd-radeontm-r5-m230-1gb-free-dos-black-psktce-04y005g6/pd/DYF8YMBBM/

Puteți aplica online pentru rate fără dobândă AICI.

Cele mai bune reduceri la eMAG - Televizor Smart 3D LED Samsung

Televizoarele de la Samsung sunt renumite pentru calitatea tehnologiei lor și acum puteți cumpăra Smart 3D LED cu o reducere de 900 de lei la eMAG. Televizorul are o diagonală de 121 cm și rezoluția Full HD.

Televizorul are Clear Motion Rate de 200 și folosește tehnologia HuperReal 3D Engine. În plus, poate fi cumpărat în rate fără dobândă.

Prețul televizorului e disponibil AICI.

Puteți aplica AICI pentru rate fără dobândă.

Cele mai bune reduceri la eMAG - Televizor Smart Led Toshiba

Un televizor cu diagonală de 101 cm și rezoluție Full HD este cel de la Toshiba care beneficiază și de o reducere de 500 de lei de la eMAG. În plus televizorul poate fi achiziționat în 20 de rate fără dobândă.

Toshiba L3 este la un preț accesibil și deține opțiuni avansate de vizualizare și funcții esenția de Smart TV.

Prețul televizorului îl găsiți AICI.

Puteți aplica pentru rate fără dobândă AICI.