MENIU

Cele mai bune promoții eMAG la telefoane mobile HTC și accesorii

Am strâns pentru voi promoțiile de la eMAG cele mai avantajoase la telefoane mobile de ultimă generație, dar și la accesorii excelente pentru acestea.

Întreaga listă cu telefoanele de la HTC la reducere o găsiți AICI.

În această perioadă puteți beneficia de reduceri semnificative la telefoanele mobile HTC de la eMAG, dar și la huse și accesorii. Vă prezentăm în continuare o selecție cu cele mai avantajoase și mai interesante produse.

Cele mai bune promoții eMAG la telefoane HTC: HTC One M8

Telefonul HTC One M8 beneficiază de un discount de 350 de lei de la eMAG și este un smartphone dotat cu cameră foto principală dublă și una secundară de 5Mp. Procesorul telefonului este un Snapdragon 801 Quad Core cu frecvență de 2300 Mhz.

Telefonul are doar 160 de grame, un display de 5 inch și folosește sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

Prețul telefonului e disponibil AICI.

Întreaga listă cu telefoanele de la HTC la reducere o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții eMAG la telefoane HTC: HTC One Mini 2

O variantă mai ieftină, mai mică dar la fel de puternică este HTC One Mini 2, M8 Mini, care beneficiază de la eMAG de o reducere tot de 350 de lei. Ecranul îngust are dimensiunea de 4,5 inch, spatele este curbat și marginile optimizate subșiate pentru utilizarea cu o singură mână.

Camera are un spațiu de stocare de 16 Gb și se poate extinde până la 128 Gb cu ajutorul slotului de memorie MicroSD. În plus, este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon cu frecvență de 1200 Mhz.

Prețul telefonului este disponibil AICI.

Întreaga listă cu telefoanele de la HTC la reducere o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții eMAG la telefoane HTC: HTC Desire 320

Un alt telefon foarte avantajos și accesibil de la HTC are o reducere de 80 de lei la eMAG. Este vorba despre HTC Desire 320, care rulează Android 4.4 și are un procesor quad-core de 1,3 Ghz, capabil să facă față unei multitudini de sarcini, de la vizionarea clipurilor la rularea de jocuri video și aplicații.

Memoria internă a telefonului este de 8Gb, camera foto principală este de 5MP, iar cea secundară de 0.3. Display-ul telefonului atinge 4.5 inch.

Prețul acestui telefon e disponibil AICI.

Întreaga listă cu telefoanele de la HTC la reducere o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții eMAG la telefoane HTC: HTC Desire 526G Dual Sim

Pentru cei care au nevoie să administreze două cartele SIM simultan, HTC Desire 526G este o soluție foarte avantajoasă, mai ales după reducerea de 120 de lei de la eMAG.

Configurația telefonului este una excelentă, având două camere foto, cea principală de 8 MP, iar cea secundară de 2 Mp, poate filma Full HD, iar procesorul este un Quad Core cu frecvență de 1300 Mhz. Display-ul este de tip qHD și are o diagonală de 4.7 inch.

Prețul telefonului e disponibil AICI.

Întreaga listă cu telefoanele de la HTC la reducere o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții eMAG la telefoane HTC: HTC One M9

Unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață este HTC One M9, care beneficiază și de un discount de 250 de lei de la eMAG. Telefonul are un design premium și o configurație foarte puternică.

Telefonul HTC One M9 are o cameră foto principală de excepție de 20 Mp, iar cea secundară de 4MP. Memoria internă este de 32 Gb, iar display-ul are o diagonală de 5 inch.

Prețul telefonului îl găsești AICI.

Întreaga listă cu telefoanele de la HTC la reducere o găsiți AICI.

Cele mai bune promoții eMAG la accesorii pentru telefoane - Husa Muvit Igum Cover Violet pentru iPhone 5

Preț excelent la eMAG pentru husă de telefoane iPhone 5 și 5s. Husa este violet, este din plastic și acoperă partea exterioară a telefonului și o protejează de zgârieturi.

Puteți vedea prețul husei AICI.

Întreaga listă cu huse pentru telefoane o găsiți AICI

Cele mai bune promoții eMAG la accesorii pentru telefoane - Selfie Stick

Reducere de 33% din preț de la eMAG pentru un monopod extensibil cu suport pentru telefon și telecomandă wireless, bluetooth. Stick-ul este de culoare neagră și este compatibil cu iPhone, Samsung dar și alte branduri. Adaptorul pentru telefoane mobile este reglabil universal și se potrivește pentu o lățime mai mică de 8,5 cmc. Raza de acțiune este de 1.09 m.

Prețul îl puteți consulta AICI.

Întreaga listă cu accesorii pentru telefoane o găsiți AICI

Cele mai bune promoții eMAG la accesorii pentru telefoane - Husă originală Sony Xperia M2

Husa originală Sony by Muvit Ultra Slim Black Sesli0089 este special concepută pentru Sony Xperia M2. Husa este de calitate superioară și are culoarea neagră la exterior, fiind foarte elegantă, iar în interior căptușala este gri.

Prețul acestei huse e disponibil AICI.

Întreaga listă cu huse pentru telefoane o găsiți AICI 

Cele mai bune promoții eMAG la accesorii pentru telefoane - telescop selfie

Un preț foarte bun la eMAG pentru acest model de telescop pentru selfie A+. Nu este nevoie să vă conectați prin Bluetooth ci puteți folosi cablul pentru conectare. Monopodul extensibil este compatibil cu majoritatea telefoanelor noi, inclusiv iPhone 6 și 6 plus sau Samsung Galaxy S6. Dispozitivul permite o extensie de 100 cm.

Prețul este disponibil AICI.

Întreaga listă cu accesorii pentru telefoane o găsiți AICI 

Cele mai bune promoții eMAG la accesorii pentru telefoane - Husa BMW M Collection pentru S4

Pentru posesorii de Samsung Galaxy S4 care doresc o husă specială, BMW M Collection este o alegere care cu siguranță va atrage atenția. Husa este de culoare neagră.

Prețul husei este disponibil AICI.

Întreaga listă cu huse pentru telefoane o găsiți AICI 

Mai multe articole despre:
reduceri emag HTC selfie stick