MENIU

Cele mai bune 9 momente în care să faci sex

Dacă-ți programezi mai bine timpul, te poți bucura de orgasme mai intense și poți face dragoste perioade mai lungi:

Programul tău senzual

Momentul este important pentru prinderea slujbei de vis sau a unei reduceri dar iată și niște detalii intime: este la fel de crucial și când faci sex! Probabil că ai auzit că cele mai bune momente ale lunii pentru a rămâne însărcinată este când ovulezi (de obicei la mijlocul ciclului menstrual, între ziua a 11-a și a 21-a, depinzând de persoană) dar este posibil să nu fi realizat că anumite momente ale zilei, lunii și anului sunt cele mai bune pentru alte țeluri în materie de sex. Pentru o viață sexuală mai satisfăcătoare, iată când trebuie să fii mai activă dacă…

1 …vrei să ai un orgasm fenomenal

Acest lucru poate părea contraintuitiv, dar ziua în care ai cele mai mari șanse de a avea un orgasm incredibil este, de fapt, ziua de dinaintea venirii ciclului, conform lui Laurie Watson, terapeut sexual și de cupluri în Raleigh, Carolina de Nord, și autoare a cărții Dorind din nou sex. “Când sângele acumulat îți face uterul să pară mai greu, este mai mare probabilitatea să ai contracții în timpul orgasmului iar țesuturile labiale și ale clitorisului vor fi mai sensibile datorită retenției de apă”, spune Watson. “Convinge-te să dai sexului o șansă chiar dacă te simți morocănoasă și incomod pentru că s-ar putea să te înveselească repede”, sugerează ea.

2 …vrei ca sexul să dureze mai mult

Cel mai bun moment este între Crăciun și Anul Nou, când, cel mai probabil, tu și soțul tău nu mai sunteți la birou.
Când nu ți se fac presiuni de la lucru și îți petreci multe ore cu partenerul tău, este mai ușor să faci o partidă de sex să dureze și să dureze pentru că nu vă grăbește nimeni,” spune Terence Watts, un psihoterapeut ce își are cabinetul în Marea Britanie și se specializează pe probleme psihosexuale. “O acumulare treptată este secretul. Flirtează cu soțul tău de dimineață șoptindu-i în ureche  iar apoi privește-l des în ochi în timpul meselor.”

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
sex momente cele mai bune faci