MENIU

Cele mai bune 20 de lucruri pe care să le faci când plouă

20 de lucurui pe care sa le faci cand ploua

Vine week-endul si ti-ai facut planuri mari, dar ploaia nu te lasa sa iesi din casa. Nu te intrista, pentru ca si aici iti poti petrece timpul intr-un mod foarte placut.

Am facut o lista cu 20 de variante. Tu alege ce-ti place!

1. Fa-ti o cana mare de ceai aromat si cateva sendvisuri si instaleaza-te comod in fotoliu. Citeste o carte pe care iti doreai de mult sa o lecturezi sau reciteste una care ti-a placut foarte mult!

2. E bine sa stii mereu ce ai in dulapuri. Asa ca ploaia e bine-venita pentru o evaluare. Inventariaza-ti garderoba, bijuteriile si accesoriile. Verifica hainele si selecteaza-le pe cele care nu iti mai vin, sunt uzate sau trebuie modificate. Renunta la pantofii scalciati, cerceii desperecheati si bratarile vechi!

3. Daca ai facut recent evaluarea garderobei, poti trece la DVD-uri, albume foto, biblioteca si alte dulapuri si sertare. Important e sa le iei usor, sa nu te enervezi si sa consideri acest lucru o distractie, nu o obligatie de a face curatenie.

4. Prepara o prajitura sau o reteta pe care voiai de mult s-o incerci!

5. Imbraca-te si incalta-te comod, cheama un taxi si du-te la cel mai mare mall din oras. Colinda magazinul si cumpara ce-ti place, dar nu uita sa tii cont de buget!

6. Daca ai copii, poti sa-i distrezi propunandu-le sa joace o sceneta pe care sa o inregistrezi si apoi sa-i lasi sa o asculte.

7. Vorbeste cu o prietena la telefon, scrie-i o scrisoare daca e in alt oras sau invit-o la tine. Daca iti face placere, fa-i chiar tu o vizita!

8. Pune un CD cu muzica si danseaza pe ea ori fa gimnastica!

Citeste continuarea pe Femeia.ro

Mai multe articole despre:
ploaie timp liber ploua