MENIU

Cele 5 semne care îți arată că ficatul tău nu funcţionează bine

Cele 5 semne care îți arată că ficatul tău nu funcţionează bine

Ficatul este un organ critic. El transformă toxinele în deșeuri pe care corpul le poate expulza în siguranță prin urină sau scaun. Este o muncă dificilă, în special dacă ne gândim câte toxine se întâlnesc în mediul nostru modern.

Cresterea in greutate inexplicabila

Cu un ficat lent, reducerea caloriilor si orele petrecute la sala de sport pe saptamana inseamna putin, caci greutatea se va pastra la fel. Tendinta organismului de a stoca toxine nefiltrate in celulele sale grase este doar un motiv pentru care nu slabiti.

Vedeti, ficatul este, de asemenea, responsabil pentru metabolizarea grasimilor. Cand executa lent, grasimea va circula pur si simplu din intestin prin bila si chiar in spatele organului.

Oboseala cronica

Oboseala cronica este unul dintre cele mai frecvente simptome de toxicitate hepatica. Toxinele perturba metabolismul muscular, producand dureri si oboseala fizica. De-a lungul timpului, aceasta oboseala cronica poate da nastere la stari neplacute, depresie si izbucniri furioase.

Mirosul excesiv de transpiratie

Ficatul este un fel de calculator; cand devine suprasolicitat, devine lent – si fierbinte. Deoarece este un organ atat de mare, acesta transfera usor caldura catre restul corpului, care incearca sa se raceasca prin transpiratie excesiva. Aceasta transpiratie excesiva poate duce la mirosul neplacut al corpului.

Acnee incapatanata

Toate toxinele care se acumuleaza in ficat provoaca dezechilibre hormonale. Aceste dezechilibre, la randul lor, duc la probleme de piele cum ar fi acneea. Nicio metoda de curatire externa nu va va scapa de acneea cauzata de un ficat lent.

Respiratie neplacuta

Simtiti de ceva timp ca, indiferent cat de mult va periati dintii si ingrijiti cavitatea bucala, respiratia urata tot se intoarce? Acesta ar putea fi un semn de disfunctie hepatica.