MENIU

Cel mai cunoscut canibal din lume își spune povestea într-un documentar. Cum și-a mâncat iubitul

Armin Meiwes, canibalul german care a șocat o lume întreagă după ce și-a ucis iubitul într-o casă izolată, la țară, a acceptat să-și spună povestea într-un film documentar, ”Docs: Interview with a Cannibal”.

Documentarul oferă pentru prima oară acces la bărbatul care a devenit prima persoană din Germania condamnată pentru ”crimă în vederea satisfacerii sexuale” sau ”canibalism din dragoste”, notează The Independent. Aflăm astfel cum, în martie 2001 Meiwes a acceptat să meargă la întâlnire cu un bărbat după un anunț pe Internet, l-a dus la casa lui de la țară, l-a omorât și l-a mâncat, filmând totul.

Meiwes la întâlnit pe Bernd Brandes, în vârstă de 43 de ani, după ce a răspuns la anunțul postat de Brandes. Victima a înghițit 20 de somnifere și jumătate de sticlă de lichior înainte ca Meiwes să-i taie penisul, ”cu consimțământul acestuia”, și să-l gătească pentru amândoi. După aceea, Meiwes i-a făcut o baie lui Brandes și l-a verificat din 15 în 15 minute, în timp ce-i citea din Star Trek.

La primele ore ale dimineții, Meiwes și-a ucis victima prin înjunghiere, a tăiat-o în bucăți, a băgat o parte într-un congelator și i-a îngropat craniul în grădină, scrie click.ro.