MENIU

Cel mai așteptat iPhone rămâne fără secrete! Cum o să arate noul telefon

Un an nou, un iPhone nou. Iar acum știm mai bine ca niciodată ce va avea iPhone 11. Conform unor imagini ajunse pe internet, rămân tot mai puține secrete. Cert e că vor fi două versiuni, ca până acum. Lansarea e prognozată pentru septembrie, așa cum Apple a făcut mereu până acum. Ce nu e clar încă e ce nume va avea viitorul telefon. Dar vor mai veni detalii și despre asta.

Nici n-am ajuns bine la evenimentul din vară al Apple, că informațiile despre iPhone tot ajung online. Am văzut câteva concepte cu posibilul telefon, am văzut chiar și componente din fabrică. Acum sunt și două mulaje de producție.

Cu aceste modele, pozate de un producător de carcase, se vor produce telefoanele pentru anul acesta. Poți să vezi designul pentru iPhone 11 cu trei camere foto în colțul din dreapta sus al telefonului.

Ce va avea special noul iPhone

În imagine sunt două modele afișate. Cel mai probabil e vorba de-o versiune normală și una Max, ca până acum. Cei trei senzori foto sunt aranjați sub formă de triunghi, un element nemaivăzut pe un telefon până acum, însă nu nepărat frumos.

Alte noutăți la care ar trebui să te aștepți de la noile iPhone 11 ar trebui să fie încărcarea wireless inversă, dar și baterii mai mari.

Camerele foto ar trebui, de asemenea, să fie impresionante. Se vehiculează că acești trei senzori vor fi toți de 12 MP. Unul ar trebui să fie ultrawide, iar altul telefoto, dar rămâne să vedem ce zoom va fi capabil să ofere.

În parte din față, lucrurile nu se schimbă și iPhone 11 și iPhone 11 Max vor avea același design cu ecranul crestat în partea de sus. E același model pe care l-am văzut încă de la iPhoen X. 

Ming-Chi Kuo, analist Apple, spune că următoarea generație de iPhone-uri ar putea suporta încărcarea în două sensuri. Ceea ce înseamnă că iPhone 11 ar putea fi folosit pentru a încărca un alt telefon sau chiar căștile AirPods.

Sursa

Mai multe articole despre:
Apple iphone telefon smartphone