MENIU

"Cea mai urâtă mireasă pe care am văzut-o" - de ce a vrut fotograful de nuntă să umilească o tânără

O tânără mireasă a avut parte de cea mai urâtă surpriză din viaţa sa atunci când fotograful de la nuntă a postat un mesaj pe Facebook, alături de una dintre fotografiile de la căsătorie, cu mesajul "cea mai urâtă mireasă pe care am fotografiat-o vreodată".

Ashlea Howard şi soţul său, Daniel, au avut parte de un şoc atunci când fotograful de la nuntă a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj jignitor la adresa miresei, spunând că este "cea mai urâtă mireasă" fotografiată de el şi că s-a plâns constant. Mireasa susţine că este un moment jignitor şi dezgustător pentru ea şi, evident, umilitor.

Cei doi soţi din Australia, care l-au plătit pe fotograf cu 1500 de dolari, au fost dezamăgiţi de cea mai mare parte a fotografiilor realizate de Lee Maxwell Judd, pentru că acestea erau supraexpuse, aveau fundalul înceţoşat şi feţele oamenilor erau neclare. Fotograful s-a apărat spunându-le că imaginile reprezintă "stilul său creativ", înainte de a încerca să se răzbune prin umilirea miresei pe Facebook.

Când povestea a devenit virală, bărbatul a spus că pagina de Facebook i-a fost atacată de hackeri şi că, oricum, afacerea sa nu are de suferit, pentru că are nunţi antamate până în 2019, cea mai mare parte a clienţilor plătind deja avansul, scrie Daily Mail.

Mireasa, la rândul său, spune că nu vrea ca altcineva să treacă prin momentele urâte trăite de ea şi a primit deja oferte de la 18 fotografi care vor să îi fotografieze pe ea şi pe mirele său, încercând să refacă o parte dintre fotografiile de nuntă distruse de Lee Maxwell Judd.