MENIU

Ce trebuie să pui în portofel pentru a atrage banii în viața ta. Numai așa vei avea parte de prosperitate!

Portofel gol - imagine de arhivă

Feng Shui, tradus literal ca „vânt-apă”, este o filozofie și o practică străveche de aranjare a obiectelor, pentru a optimiza fluxul de energie și pentru a crea echilibru și armonie între cineva și mediul lor. Se spune că, o persoană poate îmbunătăți aceste fluxuri pentru a atrage mai multă bogăție, fericire, prosperitate și viață lungă pentru sine și familia lor. 

Feng Shui implică, de asemenea, bogăția, norocul și obținerea de mai mulți bani în viața ta. Si aspectul atragerii bogăției este modul în care vă gestionați portofelul. Aceasta include, printre altele, culoarea, forma și locul în care vă păstrați portofelul, dar și ce țineți în el. Pe scurt, Feng Shui vă poate ghida asupra modului în care puteți crea un flux mai bun de bani în portofel și în viața voastră. 

Ce culoare trebuie să aibă portofelul?

Dacă doriți să folosiți puterea Feng Shui pentru a atrage bogăție și noroc, atunci culoarea portofelului este foarte importantă. Pentru a avea bani, iată care sunt cele trei culori pe care ar trebui să le alegi atunci când îți achiziționezi un portofel.

  • Negru este o culoare foarte populară pentru portofele și, din fericire, aceasta simbolizează prosperitatea și bogăția. 
  • Se crede că, verdele,  promovează oportunități de venit. Prin urmare, un portofel verde este recomandat antreprenorilor care caută idei și noi oportunități.
  • Galben este, de asemenea, o alegere excelentă pentru culoarea portofelului, deoarece este, de asemenea, direct legată de economii. Dacă pur și simplu căutați să vă creșteți veniturile, un portofel galben este cel mai bun.

Cum ar trebui să-mi păstrez portofelul pentru a atrage bogăția și norocul? 

Pentru a respecta regulile Feng Shui, portofelul dvs. ar trebui să fie păstrat ordonat și curat în orice moment. Scopul acestei metode este de a crește spațiul din portofel pentru mai mulți bani. Asigurându-vă că toate articolele inutile sunt eliminate din portofel, veți încuraja norocul financiar.

Prin urmare, este important să vă asigurați că un portofel nu conține lucruri precum chitanțe, ambalaje dulciuri, carduri vechi și alte nedorite care nu sunt necesare. Cu cât tu și portofelul tău sunteți mai organizați, cu atât este mai ușor să atragi banii și bogăția pe care le dorești.

Dacă portofelul tău este 'apreciat' vor exista mai multe șanse de a acumula mai multă bogăție și de a atrage oportunitățile care oferă o creștere a finanțelor tale. Asigurați-vă că portofelul nu este aruncat, cum ar fi pe o masă sau ținut oriunde fără respectul cuvenit.

Cum pot atrage mai multă bogăție cu ajutorul portofelului?

Deoarece un portofel este locul în care sunt păstrați în principal banii sau reprezentarea (cardurile de credit) banilor, puteți ajuta la atragerea a mai multă bogăție în portofel, căutând un plus de noroc. Acest lucru poate fi realizat prin plasarea a trei monede pe o panglică roșie.

Ce altceva ar trebui să păstrez în portofel pentru a atrage bani?

Se spune că anumite pietre și cristale purtate în portofel aduc noroc și pot atrage bogăția - totuși, nu este cea mai minimalistă tactică pentru creșterea bogăției. Feng Shui sfătuiește să aveți oricare dintre pietrele prețioase de mai jos:

  • Jad
  • Smarald
  • Turmalină verde
  • Peridot
  • Malachit
  • Calcit
  • Aventurine.

Schimbarea regulată a cristalelor pe care le porți în portofel din lista de mai sus poate crește semnificativ posibilitatea de a avea un plus de bogăție.

Sursă text: Click.ro

Mai multe articole despre:
portofel bani prosperitate feng shui