MENIU

Ce spune lenjeria intimă despre modul în care fac sex femeile

Este aproape dezbracata – felicitari! Inainte de a merge mai departe, fii atent la lenjeria ei pentru a-ti da seama in ce stare este pentru noaptea respectiva.

Stii cum se spune: „Haina il face pe om”. Ei bine, lenjeria intima dezvaluie multe despre femei sau cel putin in prima noapte pe care o petreceti impreuna. Adevarul este ca femeile petrec mult timp gandindu-se la ce lenjerie sa poarte atunci cand stiu ca vor fi admirate in ea. Petrec o multime de timp in oglinda, privindu-se din unghiuri diferite si punandu-si o multime de intrebari. Poate parea nebunesc ceea ce fac, insa barbatii sunt cei care incaseaza toate beneficiile. E bine de stiut ca, indiferent ce poarta o femeie in seara in care faceti amor pentru prima oara, lenjeria dezvaluie o multime nu doar in legatura cu personalitatea ei, ci si despre ce asteapta ea in pat in noaptea respectiva.

Fundite si pampoane

Cand o femeie face sex cu tine pentru prima oara iti ofera un cadou. „Cand poarta o asemenea lenjerie, pur si simplu se impacheteaza ca un cadou”, sustine sexologul Jennifer Baumgartner. Ceea ce inseamna ca vrea ca tu s-o faci sa se simta nepretuita. Cheia pentru a elibera fiara din ea este sa o primesti cu lumanarele si sa-i torni sampanie in pahar. Acestor femei le place cand tu preiei controlul. Asa ca da-i drumul!

 

Mai multe, pe sfatulparintilor.ro

Mai multe articole despre:
lenjerie intimă femeile