MENIU

Ce spune data ta de naștere despre cum faci sex

<p>Horoscop: Top 3 zodii de bărbați geloși</p>

Te-ai gandit vreodata ca data nasterii are o mare contributie asupra vietii tale sexuale? Pare greu de crezut, insa Jakob Steele, numerolog, psiholog si trainer NLP din Statele Unite, incearca sa ne convinga ca este asa.

Folosind “Cifra destinului” poti invata cum sa-ti canalizezi energia pentru a-ti implini dorintele sexuale. Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere – redusa la o singura cifra.

De exemplu – daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 – numarul destinului va fi: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0) = 2.

Cifra destinului 1

Poti fi foarte egocentrist cand vine vorba de sex. Privesti dragostea ca pe un concurs, iar pe parteneri ca pe contracandidati. Te concentrezi prea mult pe propria satisfactie si cateodata esti mult prea dominator. Cu toate acestea, persoanele de sex opus te considera foarte incitant si sunt dornice de aventuri sexuale alaturi de tine.

Recomandari: Cel mai bine iti canalizezi energia fiind deasupra. Insa, din cand in cand, lasa-ti partenerul de sex sa preia conducerea. Daca esti femeie, nu uita lenjeria rosie atunci cand faci sex.

Cifra destinului 2

Esti un amant foarte priceput care nu doreste altceva decat sa creeze placere partenerului de sex, lasandu-te pe tine insuti pe locul 2.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO

Mai multe articole despre:
sex cuplu relaţie cifra destin