MENIU

Ce se poartă vara aceasta în cluburile din țară

Dacă sunteți în căutarea unor ținute de club, în acest articol vă dăm câteva idei care poate vi se potrivesc.

Întreaga ofertă de ținute de club o găsiți LA ACEST LINK.

Rochie Rania din catifea grena cu mâneci despicate. Este o superbă rochie scurtă din catifea de culoare grena, cu talia accesorizată cu mici strassuri. Mânecile rochiei sunt despicate și are decolteu adânc. Întreaga ofertă și alte modele de ținute de club găsiți LA ACEST LINK.



Rochie BBY cu paiete aurii și spatele gol. În acest sezon la modă sunt paietele. Alege și tu această rochie midi din paiete aurii, cu spatele decoltat, pentru petrecerile din acest sezon. Întreaga ofertă și alte modele de ținute de club găsiți LA ACEST LINK.

Rochie Artista Avia neagră midi de ocazie cu decolteu. Este o elegantă rochie de ocazie, de lungime midi, în nuanțe de negru. Rochia are crăpătura și decolteu elegante. Rochia este dintr-un material strălucitor. Întreaga ofertă și alte modele de ținute de club găsiți LA ACEST LINK.



Rochie Moze Sonia neagră din catifea cu paiete reversibile. Este o rochie scurtă perfectă pentru sezonul de petreceri. Combinația de catifea și paiete reversibile este deosebită și de efect. Umerii rochiei sunt decupați, iar croiul este drept. Întreaga ofertă și alte modele de ținute de club găsiți LA ACEST LINK.

Rochie Moze Mora neagră cu umerii aurii. Este o rochie scurtă de cocktail de culoare neagră, cu inserții aurii la umeri. Croiul rochiei este lejer, pentru a te putea mișca în voie la petrecerile de sezon. Întreaga ofertă și alte modele de ținute de club găsiți LA ACEST LINK.

Rochie Xara din paiete aurii și decolteu cu fundă la spate. Strălucește la petrecere în această superbă rochie scurtă din paiete aurii. Rochia are volănașe pe piept și mâneci trei sferturi. Spatele decoltat este accesorizat cu o fundă din material. Întreaga ofertă și alte modele de ținute de club găsiți LA ACEST LINK.

Rochie Xara din jacard mov cu print crem auriu. Este o rochie scurtă de culoare mov, cu printuri în nuanțe de crem și auriu. Rochia este scurtă și are decolteu în „V”. Întreaga ofertă și alte modele de ținute de club găsiți LA ACEST LINK.

Mai multe articole despre:
reduceri rochii oferte rochii