MENIU

Ce se întâmplă dacă pui un cub de gheață pe gât, între cap și coloană. Efectul este surprinzător

<p>Cum te poţi răcori instant cu un singur cub de gheaţă. Este cea mai simplă metodă</p>

Este cunoscut sub denumirea de "Feng Fu", iar in momentul in care acest punct este stimulat cu un cub de gheata rezultatele apar rapid si sunt senzationale.

Nu este chiar un leac pentru tinerete fara batranete, dar sigur va veti simti mult mai bine dupa ce veti incerca aceasta tehnica. Pozitionat chiar pe gat, intre coloana si cap, Feng Fu este vazut de specialistii in acupunctura drept un punct esential al corpului, care este raspunzator de starea generala a organismului nostru, scrie BZI.ro.

Trebuie sa te pozitionezi pe burta si sa-ti asezi un cub de gheata in aceasta zona! In primele 30 de secunde vei simti un frig puternic, dar apoi senzatia se va transforma in caldura. Timp de 20 de minute nu ai voie sa te misti, chiar daca se va topi gheata. Ai nevoie de cel putin trei zile pe saptamana sa faci acest procedeu, recomandat dimineata, imediat dupa trezire. In zilele imediat urmatoare vei simti o stare energica, euforica, iar pofta de viata va creste semnificativ. Somnul se va imbunatati, iar digestia va reveni la cote normale.

Mai multe articole despre:
cub de gheaţă