MENIU

Ce poţi face cu ouăle rămase de la Paşte. Şase reţete simple şi delicioase

Ce poţi face cu ouăle rămase de la Paşte. Şase reţete simple şi delicioase

După Paşte, te trezeşti mereu cu ouă roşii rămase: oricâţi musafiri ai avut, nu ai reuşit să le dai gata. Nu trebuie să îţi faci griji: le poţi adăuga în tot felul de reţete delicioase, de la salate la dressing-uri şi creme. Iată ce poţi face cu ouăle rămase de la Paşte.

1.Sandwich cu ou şi bacon. Mai întâi prăjeşte câteva felii de bacon şi ceapă tăiată solzişori. Între două felii de pâini prăjită pune un strat de bacon, roşii, ceapă, rucola şi ou. Sandwich-ul e consistent şi crocant datorită baconului prăjit şi a rucolei proaspete.

2.Quesadilla pentru micul dejun. Ai nevoie de două tortillas unse cu puţin ulei de măsline. Între ele pune un strat gros de brânză rasă, un strat de ouă fierte feliate, ceapă verde, câteva bucăţele de avocado, sare şi piper şi încă un strat de brânză. Pune-le la cuptor până când brânza s-a înmuiat şi tortilla a devenit crocantă.

După zilele de Paşte cu mese îmbelşugate, ai nevoie de un meniu mult mai simplu. Felurile cu ou nu trebuie să fie neapărat grele: ce poţi face cu ouăle rămase de la Paşte e să le foloseşti în salate uşoare.

1.Salate de ou cu iaurt. În locul de maioneză poţi folosi iaurt grecesc.

Citeşte mai mult pe click.ro

Mai multe articole despre:
retete Paşte ouă