MENIU

Ce parte a corpului iubește cel mai mult la tine, în funcție de zodie - Nativul înnebunit după curbura din zona gâtului

Ce parte a corpului o iubește cel mai mult la tine, în funcție de zodie

Cu riscul de a suna clișeic, îți repetăm acea propoziție pe care probabil ai auzit-o de nenumărate ori: "Orice femeie este frumoasă, în felul său" Da! Trupurile reprezentantelor sexului frumos sunt unice și minunate, indiferent de forma sau mărimea lor. Desigur, de cele mai multe ori ne concentrăm doar asupra defectelor, însă ar trebui să ne mândrim mai des cu atuurile pe care ni le-a dăruit Mama Natură. 

Iată ce parte a corpului o iubește cel mai mult la tine, în funcție de zodia lui

Berbec. Nu poate rezista în fața unei femei cu un fizic tonifiat, puternic și în formă. Are nevoie de o parteneră care poate mereu să țină pasul cu el și să facă față oricărei provocări. De cineva care are rezistența fizică necesară pentru a face drumeții sau excursii, organizate în urma unui impuls de moment. 

Taur. Bărbatul Taur este foarte pasional și este absolut înnebunit de femeile cu forme voluptuoase, dar care au și foarte multă încredere în ele. Îi place să se răsfețe cu toate simțurile și știe că o parteneră cu decolteu apetisant și posterior bombat îi va satisface pe deplin toate aceste nevoi, mai ales în intimitate.

Gemeni. Are o personalitate duplicitară, așa cum bine știm, însă Geamănul își îndreaptă atenția mai mult către parteneră, decât către gașca de prieteni. El nu poate rezista curburii din zona gâtului unei femei, pentru că este perfectă pentru mângâieri și sărutări spontane. 

Citiți continuarea pe divahair.ro

Mai multe articole despre:
zodie iubire corp