MENIU

Ce caracter ai, în funcție de degetele pe care porți inelele

Ce caracter ai, în funcție de degetele pe care porți inelele

Poate ai impresia că inelele sunt puse pe degete la întâmplare, însă adevărul este că dezvăluie câte ceva despre personalitatea ta. Află ce fel de om ești, în funcție de degetele pe care porți accesorii.

Inele pe degetul mare

Dacă ești genul care poartă inel pe degetul mare, înseamnă că ești o persoană deschisă, jovială, amuzantă și plină de energie, potrivit healthtipssource.com. Îți plac lucrurile moderne, actuale, și urmezi tendințele, mai ales când vine vorba de haine. Nu ești deloc timidă și îți place să fii în centrul atenției.

Inele pe arătător

Ești foarte încrezătoare în forțele proprii și responsabilă. Ai calități de lider și îți place să fii cea care ia deciziile. Ceilalți te cred dură, rece, însă sub această „mască de oțel” ești sensibilă și vulnerabilă.

Inele pe degetul mijlociu

Ești genul de persoană care refuză să se maturizeze și deseori dai dovadă de egoism și încăpățânare. Cu toate acestea, ești sinceră și pui familia și prietenii pe primul loc. Atitudinea ta copilăroasă îi poate scoate din sărite pe cei din jurul tău, însă acesta este, în același timp, farmecul tău.

Inele pe inelar

Pe acest deget se ține, de obicei, inelul de logodnă, însă dacă pui și alte inele, înseamnă că ești o persoană sensibilă și romantică. Dragostea înseamnă totul pentru tine și visezi la o poveste de iubire frumoasă, care să durereze o viață întreagă.

Inele pe degetul mic

Ești caldă, modestă și foarte hotărâtă. Ești perfecționistă și te scot din sărite greșelile, chiar și cele minore. Munca este cel mai important lucru pentru tine, fără, însă, a fi ambițioasă.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
modă inele deget inelar arătător