MENIU

Ce cadou să îi iei de 8 martie, în funcție de zodie

Ce cadou să îi iei de 8 martie, în funcție de zodie! 

BERBEC

Cei născuți în zodia Berbec adoră să primească cadouri. Orice obiect sau activitate care implică amuzament, culoare și adrenalină îi fac fericiți. Berbecii se vor simți foarte ofensați dacă uitați sa le oferiti un cadou în zilele speciale.

Cadouri 8 martie BERBEC: bijuterii, bilete la un eveniment sportiv, cărți motivaționale, gadget-uri, instrumente de gătit.

TAUR

Persoanele născute în această zodie adoră luxul, țesăturile fine și practice. Apreciază mai mult ca oricine un cadou practic și util. În plus, iubesc mâncărurile rafinate, iar muzica reprezintă o parte importantă a vieții lor.

Cadouri 8 martie TAUR: perne decorativa din țesături fine pentru canapele, o cutie de bomboane, o sticlă de vin vechi, un CD cu trupa favorită, haine din cașmir.

GEMENI

Cei născuți în zodia gemeni apreciază aproape orice cadou, deci va fi o misiune destul de ușoară să faceți alegerea potrivită. Gemenii adoră să învețe lucruri noi și să păstreze relațiile cu prietenii și persoanele iubite.

Cadouri 8 martie GEMENI: jocuri video, carti, gadget-uri, carti electronice, accesorii pentru calatorii, instrumente de scris.

RAC - Persoanele născute în această zodie vor aprecia atât cadoul, cât și felul în care este aranjat. Dacă doriți cu adevărat să le impresionați, pregătiți un discurs înainte de a le oferi darul. Un buchet de flori va face ca momentul să fie și mai important, iar acest lucru va fi în favoarea voastră. Racii adoră să aibă grijă de casa și de persoanele iubite.

Cadouri 8 martie RAC - o fotografie cu familia înrămată, un tabloul cu pozele rudelor, obiecte decorative pentru casă, instrumente de gătit, seturi pentru aromaterapie, bijuterii de argint.

LEU - Leii preferă să primească cadourile în cadrul unui moment foarte bine organizat. Cu cât au parte de o atenție mai mare, cu atât vor aprecia mai mult intenția. Persoanele din această zodie iubesc luxul și confortul, se considera cunoscători de artă și tin la propria imagine.

Cadouri 8 martie LEU - haine în culori aprinse, o zi la spa, mâncare fină, un CD cu trupa favorita, bilete la un concert.

FECIOARĂ

Cei născuți în această zodie sunt persoane practice, care acceptă aproape orice cadou, atâta timp cât este ales cu seriozitate. Fecioarele sunt foarte organizate, au grijă de sănătatea lor și muncesc foarte mult.

Cadouri 8 martie FECIOARĂ-obiecte homemade, cărți, organizatoare pentru birou, obiecte de decor pentru bucătărie.

BALANȚA-Cu cât mai multe cadouri pentru balanțe, cu atât mai bine. Nu le imachetati într-un singur ambalaj, fiecare trebuie să fie aranjat în mod special. Persoanele din această zodie iubesc frumusețea și confortul, își trăiesc viața în armonie și pace și își doresc echilibrul perfect pe toate planurile.

Cadouri 8 martie BALANȚA-obiecte decorative pentru casă, mâncare fină, o cină la un restaurant exclusivist, biletele la concertul trupei favorite, o zi la spa și masaj, cină gătită de persoana iubită.

SCORPION

Cei născuți în zodia scorpion adoră să primească cadouri mai mult decât să le ofere. Nu de puține ori așteaptă să deschidă darurile atunci când sunt singuri pentru a se bucura de această experiență. Nativii din scorpion preferă lucrurile misterioase și intrigante.

Cadouri 8 martie SCORPION-ochelari de soare, o eșarfă din țesături fine, cărți și filme SF, haine în culori neutre.

SĂGETĂTOR

Persoanele născute în această zodie adoră călătoriile și aventurile. Își doresc să fie independenți, lipsiți de monotonie și au simțul umorului dezvoltat. Sunt optimiști și vor să învețe cât mai multe lucruri.

Cadouri 8 martie SĂGETĂTOR-cărți despre călătorii, un abonament la revistă favorită, bilete la un show de artă.

CAPRICORN- Capricornii adoră cadourile practice și simple, însă alese cu inimă. Sunt persoane care preferă confortul, materialele naturale și mâncărurile simple.

Cadouri 8 martie CAPRICORN-cina gătită de persoana iubită, obiecte decorative pentru grădină, mobilă din lemn, bijuterii.

VĂRSĂTOR

Persoanele din această zodie au sensul umorului foarte dezvoltat, le place să socializeze și au o afinitate pentru lucrurile neobișnuite. Sunt implusive și adoră spontaneitatea.

Cadouri 8 martie VĂRSĂTOR-o piesă unică de artă, un pachet neobișnuit de cărți de tarot, un telescop, gadget-uri noi, bilete la teatru.

PEȘTI-Cei născuți în zodia pești sunt niște visători, sunt firi artistice, spirituale și creative. Sunt sentimentali, romantici și instabili emotioanl. De fiecare dată au nevoie de o confirmare în ceea ce privește acțiunile lor.

Cadouri 8 martie PEȘTI-cărți motivaționale, uleiuri aromaterapeutice, bilete la concertele trupei favorite, o sticlă de vin vechi, o seară romantică.

Mai multe articole despre:
8 martie idei de cadouri caoduri