MENIU

Ce a făcut un MIRE la TREI MINUTE după ce au plecat invitaţii. Era NOAPTEA NUNŢII!

<p>Medicul si-a ucis proaspata sotie in noaptea nuntii</p>
<p>Medicul si-a ucis proaspata sotie in noaptea nuntii</p>
<p>Medicul si-a ucis proaspata sotie in noaptea nuntii</p>

La doar câteva ore după ceremonia de căsătorie şi la câteva minute de la terminarea petrecerii, un medic anestezist din Indiana, SUA, şi-a terorizat, bătut şi ucis proaspăta soţie, asistentă medicală la acelaşi spital.

Problemele celor doi au început din timpul petrecerii de nuntă, George Scott Samson, medicul de 54 de ani, spunându-i soţiei sale, Kelly, de 50 de ani, că nu va ajunge "să pună mâna pe banii săi". Din pricina certurilor, oaspeţii cuplului la recepţia de nuntă au plecat şi, la doar câteva minute după aceea, s-a dezlănţuit iadul pentru mireasă.

Kelly Samspon a sunat de trei ori la Poliţie, disperată, plângându-se că proaspătul său soţ o bate şi o ameninţă că o va ucide. Din păcate, ultimul apel s-a terminat brusc, operatorul auzind mai multe focuri de armă, scrie Daily Mail.  

Poliţia a găsit-o pe femeie moartă în casa în care locuia cu noul său soţ, acesta sinucigându-se cu un singur foc de armă, în cap. În casă se mai aflau băiatul de 10 ani al femeii, dintr-o căsătorie anterioară şi un cuplu de persoane în vârstă, bănuite a fi părinţii medicului criminal.

Mai multe articole despre:
crimă căsătorie kelly samson george scott samson