MENIU

Cât de serios este un bărbat într-o relație, în funcție de horoscop. Zodia care nu dă 2 bani pe dragostea ta!

Cât de serios este un bărbat într-o relație, în funcție de horoscop

Nimic nu îi sperie mai tare pe bărbați ca angajamentul. Acest cuvânt poate să fie o sursă de stres chiar de la primele întâlniri și le pot pune multe semne de întrebare în privința viitorului unei relații.

Există multe lucruri pe care trebuie să le faci într-o relație serioasă, iar printre acestea se numără compromisul, sacrificiul și încrederea. Deși ai crede că partenerul tău îți este 100% fidel și că te iubește, poți avea neplăcuta surpriză de a afla că acesta nu are planuri serioase cu tine. Atunci când îi oferi totul unei persoane și descoperi că nu dă doi bani pe tot ce ați construit până în acel moment, nu este tocmai finalul ideal al unei relații. Se pare că acest lucru depinde și de trăsăturile zodiei sale, care îți poate spune dacă este serios într-o relație sau nu. 

Ești curioasă în care categorie se încadrează iubitul tău? Află mai jos!

Berbec

Nu este un secret că Berbecului îi place să flirteze. Totuși, atunci când găsește persoana potrivită, acesta îi rămâne fidel. Relația cu acest bărbat va fi una destul de armonioasă și totul va decurge natural. Totuși, încearcă să nu faci aceleași lucruri mereu deoarece rutina îl poate face să se îndepărteze de tine.

Taur

Taurul întotdeauna va dori să aibă o relație intimă și sinceră. Acesta va fi fidel și serios doar dacă perechea sa va avea același comportament. Atunci când va simți că nu ești 100% sinceră cu el, te va părăsi.

Gemeni

Deși acest bărbat cu două fețe nu te va înșela de fiecare dată, orice discuție în contradictoriu sau ceartă îl va face să înceapă să flirteze cu altcineva. În relație îți va fi fidel, deși va vorbi și cu alte femei. Totuși, trebuie să știi că, la finalul zilei, tot la tine se va întoarce. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop barbati compatibilitate zodii