MENIU

Cât de mult suferi după ce vă despărțiți, în funcție de zodie

Fiecare face față în felul său unei rupturi în dragoste. Pentru unele persoane, sfârșitul unei relații pare să fie sfârșitul lumii; pentru altele, este doar un nou început.

Bineînțeles, felul în care te simți după despărțire depinde foarte mult de împrejurările în care s-a petrecut evenimentul, dar și zodia din care faci parte influențează modul în care te manifești atunci când cineva îți frânge inima.

În funcție de semnul tău zodiacal, emoțiile tale pot varia de la tristețe profundă până la neputință și furie, iar numai tu poți ști de cât timp ai nevoie ca să te vindeci. Iată cât de mult suferi după o despărțire, în funcție de zodia ta!

Berbec

Dacă faci parte din această zodie pătimașă, cu siguranță vei suferi atât din cauza despărțirii, cât și a amorului rănit. Suferința ta poate deveni o adevărată obsesie și nu te vei împăca prea ușor cu ea, ci vei încerca să reiei relația cu fostul iubit. Pentru a trece peste ruptură ai nevoie de luni întregi, uneori chiar de ani, iar dacă ai iubit mult persoana de care te-ai despărțit, nu te vei vindeca decât după foarte multă vreme.

Citește continuarea aici.

Mai multe articole despre:
horoscop