MENIU

Cartoful uriaș care face de râs garsonierele din București! Da, poți locui în el chiar de azi!

Tehnologia a avansat, soluțiile ingenioase de locuit se găsesc la tot pasul și acum sunt la îndemâna oricui. Există locuințe modulare care oferă tot confortul de care ai nevoie sau cabane care pot fi amplasate oriunde vrei. Să nu uităm nici de rulotele care sunt echipate cu tot ce este necesar. Oamenii au, așadar, de unde alege. Dar unii s-au gândit mai departe. Cum ar fi dacă ar transforma un cartof uriaș într-o locuință?

Multe persoane s-au gândit, probabil, cum ar fi să locuiască în interiorul unui cartof uriaș. Iar imaginația a mers și mai departe.

Au visat la rafturi făcute din cartofi prăjiți sau la perne umplute cu... piure. Pentru cine a visat acest lucru, există o veste bună: cartoful uriaș există și se poate locui în interior.

Cum arată cartoful uriaș în care te simți... ca acasă

O astfel de locuință improvizată mai mult decât ingenios se găsește în statul american Idaho. E vorba de un cartof uriaș în interiorul căruia poți locui și ai tot ce ai nevoie la îndemână.

Structura, care cântărește nu mai puțin de șase tone, arată ca un cartof, e adevărat, dar nu este, totuși, un cartof. Locuința doar arată ca un cartof uriaș, dar e, de fapt, construită din oțel, ipsos și beton.

Patul nu e făcut din piure, așa cum își imaginau mulți, dar interiorul cartofului este foarte elegant. Și ai parte de tot ce îți trebuie: o baie mică, chicinetă, șemineu și chiar și aer condiționat. Cartoful uriaș are o lungime de peste opt metri și jumătate, o lățime de aproape patru metri și o înălțime de trei metri și jumătate.

Inițial, cartoful a fost construit pentru o campanie publicitară. A fost plimbat prin mai multe locuri la bordul unui camion de mari dimensiuni. Dar apoi, realizatorii s-au gândit că nu e cazul să-l arunce pentru că se pot folosi de el în scop turistic.

Ceea ce au și făcut: o noapte de cazare în cartoful uriaș costă 200 de dolari pe noapte. La această sumă se mai adaugă diverse taxe de 47 de dolari. 

Sursa

Mai multe articole despre:
null