MENIU

Când NU trebuie să-ţi faci cruce. Chiar e bine să te închini când treci pe lângă biserici? Sigur nu știai asta

Biserică

De câte ori nu ți s-a întâmplat să fii acuzată de ceva și să îți faci cruce pentru a-l convinge pe cel de lângă tine de veridicitatea vorbelor tale? Sau să îți dorești un câștig lumesc și să îți faci cruce, rugându-te la Dumnezeu să te ajute să îți îndeplinești această dorință? Ne-am obișnuit să facem cruce atât în împrejurări sfinte, la biserică sau atunci când ne rugăm acasă, dar și atunci când dăm curs unor acțiuni banale.

Deși nu ai fi crezut până acum, atunci când îți faci cruce în situații nepotrivite comiți de fapt un păcat imens. Aceste scopuri lumești te îndepărtează de Dumnezeu și, mai mult, pot atrage mânia lui. Dacă ești curioasă când nu trebuie să faci cruce, află mai jos despre ce situații este vorba!

Când vrei să obții ajutorul lui Dumnezeu într-o acțiune rea

Cu toții greșim - unii într-o măsură mai mare, alții într-o măsură mai mică. Totuși, a te ruga la Dumnezeu pentru a face ceva rău este mai mult decât un păcat – este o blasfemie! Dumnezeu ne învață să facem bine chiar și dușmanilor noștri, iar a-i cere ajutorul într-o acțiune care are ca scop vătămarea persoanelor din jur este un mare păcat. Nu doar că nu vei obține niciun ajutor dumnezeiesc, ci vei atrage și spiritele rele de partea ta.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
cruce inchinat