MENIU

Cadouri de Crăciun, în funcție de semnul zodiacal. Ce daruri preferă nativii

Sursa foto: Pixabay

Sărbătorile de iarnă pot deveni adevărate provocări pentru unii dintre noi, doar pentru faptul că trebuie să ne gândim la cadourile perfecte pentru cei dragi. S-ar putea să-ți fie greu să-ți dai seama ce își doresc prietenii, familia și persoana iubită, așadar astrologia este aici pentru a te ajuta!

Berbec

În general berbecul preferă cadourile scumpe, de firmă, așa că dacă ai un cadou limitat, nu te grăbi să-i iei un set de cosmetice ieftine. Preferă jocurile de logică, un joc de șah, un rucsac sport. Dacă îți dorești să-l impresionezi îi poți lua un telefon sau o tabletă.

Cadoul acela de tipul 1+1 gratuit nu îi va face o impresie bună.

Taur

Taurul așteaptă să fie surprins, dar într-un mod plăcut, iar pentru asta trebuie să fie un proces de căutare îndelungat. Sunt cei mai pretențioși din tot semnul zodiacal. Sub nici o formă să nu îi dai bani, pe motiv că ar fi greu de mulțumit. Dacă ai fonduri suficiente, un parfum finuț și persistent sau cu o bijuterie vei merge la sigur. Dacă stai prost cu banii, îi poți lua o eșarfă, o agendă sau un pix, dar să fie de bună calitate.

Gemeni

Această zodie este una practică, tocmai de aceea vor aprecia cadourile utile, de uz casnic. Aceștia iubesc lenjeria de pat, un aspirator cu aburi sau un robot de bucătărie. Dacă totuși nu îți permiți, îi poți cumpăra un joc interesant, un puzzle tridimensional, un rucsac sau accesorii pentru birou.

Inspirată ar fi și o excursie în afara țării.

Rac

Zodia rac se află sub semnul sensibilității. Aceștia preferă cadourile tradiționale, lucrurile estetice. Sunt destul de pretențioși când vine vorba de un cadou, dar nu se uită la preț ci la valoarea lui sentimentală.

Dacă îi oferi ceva creat de tine, un desen, o poezie sau un buchet de flori aranjat de tine îl vei face să zâmbească. Această zodie nu va avea niciodată suficiente șosete. Așa că dacă îi cumperi o pereche de ciorapi, dar i-o dăruiești din suflet, cu siguranță va aprecia gestul tău. Ah, și încă un pont. Adoră lucrurile de colecție!

Leu

Acestui nativ îi plac cadourile, fiind cel mai ușor de mulțumiți. Indiferent de cadou, orice obiect frumos, care iese în evidență este bine venit. Îi plac cărțile, hainele sau chiar biletele la un spectacol de teatru. Poartă cu mândrie orice primește, mai ales dacă este un cadou de suflet.

Pentru a-l impresiona, i-ai ceva unic, care nu se găsește la toată lumea.

Fecioară

Este destul de dificil să  găsești cadoul perfect pentru o fecioară. Sunt destul de capricioase și pretențioase și nu știi niciodată ce să alegi. Dacă nu îți va spune chiar el/ea ce să îi cumperi, ideal ar fi să mergi pe lucrurile clasice. Îi poți lua o carte memorialistică, accesorii de birou, un set de cosmetice, lenjerie intimă sau, de ce nu, un abonament la Yoga.

Balanță

O persoană aflată în zodia balanței iubește lucrurile de calitate. Dacă vrei să impresionezi pe cineva aflat în această zodie îi poți lua un ceas de firmă, un set de pahare de cristal, obiecte de artă sau de colecție.

Cu siguranță îți vei da seama de pe chipul ei, dacă apreciază sau nu cadoul de la tine.

Scorpion

Aceștia sunt și ei destul de greu de mulțumit.  Dacă nu ai bani să le cumperi cadouri scumpe, mai bine te limitezi la ceva simplu. Dacă este bărbat, o pereche de butoni cu tematică de Crăciun e cadoul ideal, iar dacă e fată, cu o trusă de farduri nu vei dai greș.

Săgetător

Săgetătorul va fi mulțumit dacă va primi un cadou  care să țină de obiceiurile tradițional românești. Mulți dintre aceștia au tot felul de pasiuni ciudate, iar cadoul poate fi legat de acestea. De asemenea pot fi impresionați cu o ie lucrată manual, sau butelci lucrate cu măiestrie de un meșter popular.

Capricorn

Persoanele din această zodie iubesc mai mult să ofere decât să primească. Dacă vrei să- i atragi atenția îi poți oferi articole vestimentare. Ei adoră articolele utile, folositoare și bine lucrate.

 Va fi fericit cu orice tip de cadou, de la un parfum de calitate până la o trusă de scule, telefoane sau alte obiecte de care ar avea nevoie prin casă.

Vărsător

Vărsătorii ar aprecia orice gen de cadou legat de pasiunile sale. Mulți dintre aceștia sunt creativi și le poți oferi seturi de pictură sau bricolaj. Cadoul tău, oricât de mic ar fi, important este să nu fie ceva banal.

Pești

Cadoul ideal pentru această zodie poate fi un curs de înot sau unul de scufundări. Adoră cadourile dăruite din suflet precum un obiect personalizat care să conțină un mesaj drag, un CD cu formația favorită și chiar un urs de pluș, pe care îl va amuza teribil. Ar fi mulțumit și de o plimbare cu mașina până la un castel, dar și un obiect fin precum un parfum delicat.

SURSA: andreearaicu.ro  

Mai multe articole despre:
cadouri craciun zodie horoscop