MENIU

Cadoul special oferit de Univers, în funcție de luna în care te-ai născut. Zodiile protejate de GHINION

Cadoul special oferit de Univers, în funcție de luna în care te-ai născut

Luna în care te-ai născut ți-a fost predestinată, iar Ursitoarele ți-au hărăzit daruri în funcție de momentul în care ai văzut lumina zilei. Pe lângă faptul că ai primit înzestrări specifice zodiei din care faci parte, ai parte de un cadou-surpriză din partea Universului, pentru că te-ai născut într-o anumită lună. 

Ianuarie

Numele lunii ianuarie vine de la zeul roman Ianus, cel cu două fețe. Ianus bifrons a fost, la început, un rege, iar după moarte a fost divinizat pentru puritatea sa morală. Este un zeu protector, așezat în dreptul ușilor și al porților, care privește deopotrivă înăuntru și în afară. Iată de ce luna ianuarie este o lună cu dublu sens, pentru că privește încă spre anul ce a trecut, dar și spre cel care se desfășoară, este o lună a tranziției dintre trecut și viitor.

Dacă ești născut în această lună, ai capacitatea extraordinară de a integra lecțiile trecutului, pentru a nu mai repeta aceleași greșeli și în viitor. În plus, ai un suflet curat și o deschidere spre nou, dar ții cont și de valorile tradiționale, care au trecut proba timpului. 

Februarie

Numele lunii februarie vine tot din latină, de la ritualul roman de purificare Februa, care avea rolul de a pregăti oamenii pentru primăvară. Acest ritual cuprindea practici de curățire sufletească, de protecție a orașului și de asigurare a belșugului și fertilității. Darul Universului pentru cei care s-au născut în februarie este cel al bogăției spirituale și fizice, al capacității de împlinire a visurilor. Acest dar se potrivește cu zicala românească „Unde pune omul mâna, pune și Dumnezeu mila”, arătând faptul că eforturile noastre sunt întotdeauna răsplătite prin voința divină.

Numele popular al lunii februarie, „Făurar”, sugerează o perioadă de pregătire, de „făurire” de planuri și generare de idei. Iată de ce persoanele născute în februarie sunt inovatoare și pot schimba lumea prin invențiile și acțiunile lor. Citește continuarea.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop ghinion zodii ghinion