MENIU

Bunicuţa sexy, care face furori în întreaga lume. O recunoşti în imagine?

<p>I se mai spune si sexy bunicuta! Este mama, bunica, dar si fotomodel</p>
<p>I se mai spune si sexy bunicuta! Este mama, bunica, dar si fotomodel</p>

I se mai spune si sexy bunicuta! Este mama, bunica, dar si fotomodel. Puteti ghici care dintre cele trei femei e mama celorlalte doua si bunica micutilor din imagine?

La prima vedere, femeile din imaginea de mai jos par a fi trei surori alaturi de copiii lor. Insa lucrurile nu stau deloc asa caci nu avem in fata trei surori, ci trei generatii. Ei bine, in cazul in care nu ati ghicit, aveti raspunsul mai jos! Femeia din dreapta imaginii se numeste Kazuko Inoue, este din Japonia si are 42 de ani. S-a maritat tanara si a nascut primul copil la 19 ani. Prin urmare celelalte doua tinere sunt fiicele ei, iar prichindeii, nepoteii, scrie kanald.ro.

Kazuko Inoue este un fotomodel care face furori atat in Japonia, cat si in China. Femeia a devenit celebra anul trecut dupa ce nu numai ca a avut curajul sa se prezinte la un concurs de frumusete, dar l-a mai si castigat!

Trebuie sa recunoastem ca este o femeie implinita din toate punctele de vedere! Este extrem de frumoasa, resusind sa-si pastreze prospetimea chiar si dupa ce a trecut de 40 de ani, este mama, dar si bunica. Bravo ei! Jos palaria!

Mai multe articole despre:
Japonia fotomodel Kazuko Inoue