MENIU

Bucura-te de o estetică plăcută și confort termic la superlativ cu ajutorul sistemelor termice inovative

O centrala termica pe gaz iti poate oferi confortul termic necesar de care ai nevoie in locuinta ta, insa cel mai adesea este ascunsa intr-o camera special amenajata sau la subsolul casei. Noi iti prezentam cateva alternative eficiente la clasica centrala pe gaz care, pe langa eficienta termica, vor imbunatati considerabil si designul interior al apartamentului sau casei tale!

Catalogul PE FOC contine o gama bogata de sisteme termice inovative, pe diverse stiluri si configuratii, si care vor adauga un plus de eleganta interiorului locuintei tale. Indiferent ca locuiesti la bloc sau la casa, beneficiezi de o multime de produse calitative, furnizate de producatori de top la nivel mondial:

 

SEMINEE DECORATIVE

 

Vrei sa te bucuri de un semineu in locuinta ta, dar nu dispui de spatiul si configuratia necesara construirii unui semineu clasic pe lemne? Consulta catalogul PE FOC si descopera o paleta larga de seminee decorative, la preturi accesibile, si ideale pentru montajul in apartamentul tau! Denumite si ,,seminee false”, aceste dispozitive inteligente vin cu avantajul unui consum redus si imita in cel mai mic detaliu un semineu clasic, avand optiunea de a fi utilizate cu sau fara incalzire. 

 

Daca esti in cautarea unui semineu decorativ cu un design deosebit pentru apartamentul tau, poti alege varianta ideala dintre modelele amplasate pe colt sau construite in rigips, si care utilizeaza diverse tipuri de combustibili! Opteaza pentru un biosemineu modern, un semineu electric cu tehnologie LED inovativa sau pentru un semineu pe gaz ce poate fi utilizat si in exterior!

 

SEMINEU PE LEMNE

 

Infrumuseteaza-ti casa cu un semineu pe lemne cu aspect autentic si un randament termic inalt! Descopera gama de focare seminee pe lemne cu tehnologie avansata si perfecte pentru constructia oricarui tip de semineu - de la optiunile ieftine si economice, modele profesionale (gama PRO) si pana la produsele premium pe colt, de  calitate superioara. 

 

Opteaza pentru modelul de focar semineu potrivit pentru caminul tau in functie de configuratia si decorul interior dintre variantele pe drept sau pe colt, cu design minimalist sau rustic si placaj exterior din caramida, marmura, piatra sau teracota!

 

 

SOBE PE LEMNE

 

Achizitionand o soba pe lemne din catalogul PE FOC vei avea parte atat de caldura mult dorita in locuinta ta, cat si de un element de design inedit! Opteaza pentru varianta potrivita dintre sobele din fonta sau samotate, cu design rustic sau modern, mini sau suspendate, fabricate in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta si calitate in domeniu!

 

Cu o soba pe lemne profesionala te vei bucura de o atmosfera inconfundabila in caminul tau, diverse optiuni de pozitionare si de transport asigurat la usa ta!

 

 

Infrumuseteaza interiorul apartamentului sau casei tale si tine la departare temperaturile scazute iarna aceasta cu un echipament termic inovativ din catalogul PE FOC! Oricare ar fi produsul ales, beneficiezi de consultanta gratuita din partea unei echipe specializate si transport garantat oriunde pe teritoriul tarii!

 

Mai multe articole despre:
sistem termic incalzire sistem incalzire