MENIU

Bucătarul care a șters pe joc cu Bontea, Scărlătescu și Florin Dumitrescu: „Niște amatori!”

Loredan Gargalac - bucătarul care dă lecții chefilor vedete. Foto/FB

Loredan Gargalac, în vârstă de 50 de ani, este singurul executive chef român din Marea Britanie. El și-a spus părerea, fără să stea pe gânduri, despre emisiunile culinare difuzate la noi în țară, cu riscul de a-i supăra pe colegii lui de breaslă, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu sau Sorin Bontea, cei mai cunoscuți chefi români.

Loredan și-a spus și părerea sinceră despre emisiunile culinare de la noi din țară. Cheful este de părere că majoritatea concurenților, care trec pragul unor astfel de concursuri, sunt doar amatori, nicidecum profesioniști. El susține că nu este de ajuns să câștigi o astfel de competiție, apoi să te declari un mare bucătar.

Pe plaiuri mioritice, cei mai cunoscuți chefi sunt Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, jurați ai emisiunii de la Antena 1, Chefi la Cuțite. Cu riscul de a-i supăra pe colegii de breaslă, Loredan a dat cărțile pe față și a spus părerea lui sinceră.

 „În meseria asta ai foarte, foarte multe de învăţat. Nu poţi spune am câştigat premiul la nu ştiu ce emisiune şi gata, de acum sunt mare bucătar. Şi, ca atare, pot să pretind, din această ipostază, nu ştiu câţi bani sau nu ştiu câte stele pe cer, ca să nu zic altceva. Cineva ar trebui să le spună acelor oameni că nu sunt decât nişte amatori, iar nu profesionişti”, a declarat bărbatul, pentru impact.ro

Mai multe articole despre:
loredan gargala scarlataescu bontea chef bucatari