MENIU

BRAVO, AI STIL! Eliminare cu scântei în gala din 9 februarie

BRAVO, AI STIL! In Gala din aceasta seara , la “Bravo, ai stil!”, juratii se arata nemilosi cu aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, in ceea ce priveste momentele si tinutele vestimentare ale acestora.

BRAVO, AI STIL! In Gala din aceasta seara , la “Bravo, ai stil!”, juratii se arata nemilosi cu aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, in ceea ce priveste momentele si tinutele vestimentare ale acestora. Diana reuseste sa ii ingrozeasca, la propriu, pe jurati, in momentul in care isi face aparitia pe scena, intruchipand personajul Dracula. Juratii au ramas masca la vederea acesteia, iar comentariile pe seama outfitului si machiajului ales de Diana fac deliciul celor prezenti, potrivit kanald.ro.

“Este…doamne fereste! Imi pare rau ca nu mi-am luat niste usturoi la mine. Este cea mai buna varianta a ta de pana acum. Cu tinuta asta cred ca nu te-ar primi nici macar la Taxe si Impozite… La Castelul Bran, in poarta, ai fi ok”, spune mirat Daniel Buzdugan.

Cum sa vii asa? Cum sa crezi ca senzualitatea sta intr-un copan scos la iveala printr-o carpa? Horror tot ceea ce ai facut”, adauga Catalin Botezatu.

Mai multe articole despre:
Bravo ai stil! bravo ai stil gala