MENIU

Bogdan Vlădău, cap de afiș la Bucharest Fashion Week. Ce brand reprezintă

În cea de a patra seară a celui mai important festival de modă al iernii, Bucharest Fashion Week, este așteptată cu interes intrarea pe scenă a liniei de încălțăminte pentru bărbați M2, a brandului Mineli Boutique. Este vorba despre o colecție exclusivă de încălțări și haine pentru bărbați, realizată de designerii Ionuț Glăvan și George Ștefănescu împreună cu creatorul de modă Iancu Paris de la Holy Fashion. 

În prezentare se vor regăsi modele de sneaker casual din texturi de piele ponei, army și piele camoscio pe diferite culori și ținute casual non-conformiste. 

Vedeta colecției va fi cântărețul Bogdan Vlădău, cel care a reușit să ajungă până la audițiile live de la "Vocea României", competiție pe care a părăsit-o cu capul sus. Artistul va fi susținut din public de logodnica sa, Gina, de bunul său prieten Victor Slav și Bianca Drăgușanu.

Tot în cadrul prezentării Mineli Boutique, unde ținutele vor fi asigurate de casa de modă Holly Fashion, va urca pe scenă dansatorul Cosmin Soare, câștigător al concursului Antena 1 "Splash la apă", ediția din 2014.

 

Mai multe articole despre:
Bogdan Vlădău