MENIU

Bobbi Kristina Brown a murit! Cauza decesului fiicei lui Whitney Houston

Bobbi Kristina

Bobbi Kristina Brown, singura fiică a regretatei cântăreţe Whitney Houston, a murit, ieri, la vârsta de 22 de ani. Anunţul a fost făcut de purtătoarea de cuvânt a familiei, citată de CNN. Decesul survine la şase luni după ce Kristina a fost găsită fără cunoştinţă în cada vilei sale.

"Bobbi Kristina Brown a murit înconjurată de familia sa, găsindu-şi în sfârşit liniştea în braţele Domnului", a transmis presei americane purtătoare de cuvânt a familiei.

Tânăra de doar 22 de ani a fost în comă în ultima jumătate de an. În ianuarie, ea era găsită fără cunoştinţă în cadă. Familia sa avea să spună ulterior că Bobbi Kristina a suferit leziuni cerebrale ireversibile.

Bobbi Kristina Brown era singura fiică a superstarului american Whitney Huston şi a rapperului Bobby Brown. Ea a devenit cunoscută publicului larg la zece ani, când a participat la un reality-show.


Bobbi Kristina avea 18 ani când mama ei a murit. Vestea decesului i-a provocat o criză şi a fost imediat spitalizată. Fiica artistei a vorbit cu durere despre moartea mamei ei la aproape o lună după tragedie.

Mama Kristinei, Whitney Houston, a fost descoperită decedată în cada unui hotel din Los Angeles, în februarie 2012. Autorităţile au stabilit că moartea cântăreţei a fost un accident, la care au contribuit o boală cardiacă şi consumul de cocaină.

Mai multe articole despre:
Whitney Houston a murit Bobbi Kristina Brown