MENIU

BMW Seria 1 facelift. Cum arată noul BMW Seria 1

BMW a restilizat hatchback-ul său compact, Seria 1. Modelul are acum partea frontală a fratelui său de platformă, un interior actualizat şi este oferit şi cu motoare cu trei cilindri în linie, potrivit automarket.ro.

BMW Seria 1 a primit un facelift la aproape trei ani de la lansarea celei de-a doua generaţii. Acum, hatchback-ul compact premium al mărcii germane este încadrat în linia stilistică a producătorului din Munchen şi se bucură de un design expresiv, de un interior mai sofisticat şi de motorizări mai eficiente.

Facelift-ul lui BMW Seria 1 va debuta comercial pe piaţa din România în luna aprilie a anului curent, dar prezentarea sa publică are loc în luna martie, la Salonul Auto de la Geneva. Contrar aşteptărilor, marca germană nu a dezvăluit şi o versiune berlină a lui Seria 1, configuraţiile de caroserie rămânând la formatul de hatchback în variantele cu trei şi cu cinci uşi. Zvonurile din industrie anunţă debutul unei variante sedan a lui Seria 1 în viitorul nu foarte îndepărtat, dar aceste informaţii nu au fost confirmate şi nici infirmate de reprezentanţii BMW.

Mai multe articole despre:
nou BMW Seria 1 facelift