MENIU

BMW merge cu un concept exclusivist la Beijing, modelul ar putea anticipa vârful de gamă BMW Seria 9

BMW a anunţat oficial că va prezenta un „concept de design exclusivist” la Salonul Auto de la Beijing, China, ce-şi va deschide porţile pe 21 aprilie 2014. Conceptul ar putea anticipa noul vârf de gamă BMW Seria 9, pentru 2016, scrie informatiiauto.ro.

Grupul BMW va prezenta un studiu de design exclusivist ce oferă o privire pe termen lung a percepţiei de lux modern pentru brandul BMW, a anunţat producătorul german într-un scurt comunicat de presă.

Acest concept de maşină descrie luxul ca pe o fuziune de perspectivă a exclusivităţii şi inovaţiei, punând accentul pe calitatea excepţională a designului exterior şi interior, materialelor atent selectate, unităţilor de control integrate perfect şi tehnologiei de pionierat.

Conceptul BMW este un vehicul construit cu materiale uşoare, ce „oferă o experienţă în condus adaptată optim la nevoile tuturor ocupanţilor săi”, conform producătorului.

Nu există prea multe detalii concrete, dar conform speculaţiilor din presă, conceptul ar putea anticipa viitorul vârf de gamă al BMW, Seria 9. Dacă zvonurile se adeveresc, BMW Seria 9 va fi construit pe aceeaşi platformă ca şi viitoarea Seria 7, şi va intra în producţie în 2016.

Pe lângă acest nou concept exclusivist, BMW prezintă la Salonul Auto de la Beijing şi noile modele BMW X4, BMW Seria 2 Active Tourer, BMW Seria 4 Gran Coupe. De asemenea, alte două modele se vor afla la prima apariţie pe piaţa din Asia: noile BMW M3 Sedan şi BMW M4 Coupé. BMW Seria 7 Horse Edition vine cu accente elegante în Anul chinezesc al Calului.

Mai multe articole despre:
lux model BMW concept exclusivist Auto-show